"ВИП Брадър" и "Фермата" в пряка конкуренция - тръгват по едно и също време

Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева пак ще водят "ВИП Брадър".

Две изолирани къщи, приютили много известни лица, ще дадат старта на новия есенен сезон на двете конкурентни телевизии Би Ти Ви и Нова тв. Това ще стане по едно и също време - на 11 септември от 20 ч, когато по едната ще тръгне юбилейно издание на “ВИП Брадър”, а по другата - вторият сезон на риалитито “Фермата”.

Андрей Арнаудов и Иван Христов ще са водещи на “Фермата”.
Андрей Арнаудов и Иван Христов ще са водещи на “Фермата”.

В него редом до обикновени зрители в голяма къща на село без никакви модерни условия като ток и течаща вода ще заживеят шест популярни личности - спортният журналист Крум Савов, моделът Гери Дончева, плеймейтката Ася Капчикова, рапърът Дий, както и актрисата Елен Колева и писателят Калин Терзийски, които доскоро имаха романтична връзка.

Участниците в риалитито на Нова тв обаче няма да бъдат обявени, докато зрителят не види сам как те прекрачват прага на къщата в Нови хан. Но за да провокират любопитството на аудиторията, от екипа на шоуто започнаха да показват снимки на участници, като закриват лицето им с емотикони. Досега са се появили три такива колажа. Кака Лара - водещата на любимото детско предаване “Милион и едно желания”, певицата Камелия Воче, тв водещата Миглена Ангелова и дъщерята на Йорданка Христова Ивана са сред най-спряганите участници в предаването. Тази година то ще е по-различно - юбилейно, защото се навършват 10 г. от излъчването на първия сезон на “ВИП Брадър” у нас.

На 11 септември със старта на двете риалити издания в пряк двубой ще се окажат и едни от най-известните тв водещи. Това са Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева, които са лицата на шоуто по Нова тв, и тандемът Иван Христов и Андрей Арнаудов, които правят “Фермата” по Би Ти Ви.

Два дни по-късно - на 13 септември, по Нова тв тръгва вторият сезон на “Откраднат живот”. В него с епизодични роли ще се появят певицата Мария Илиева и актьорите Стефан Мавродиев и Марин Янев. През есента телевизията ще пусне два съвсем нови формата - кулинарния “Bake off: Най-сладкото състезание”, в който десетима участници ще показват сладкарските си умения, и музикалното “Пееш или лъжеш”.

По Би Ти Ви наесен ще се завърне най-дълго излъчваният български сериал “Столичани в повече”. Екипът му започна снимките на 11-ия сезон в края на юни и в него зрителите ще видят пак Ева Тепавичарова като неподправената Йовка. Телевизията подготвя още един сериал, по който вече Орлин Павлов, Валентин Танев, Койна Русева започнаха снимки. Все още не е ясно дали той ще се излъчва тази, или следващата година.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 стъпки до сбъдването на мечта
Ванга предсказва на Латинка Петрова, че ще срещне мъж без пукнат лев, сега двамата празнуват златна сватба
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!

Напишете дума/думи за търсене