РИБИ: Себеанализ

РАБОТА Първите три дни на седмицата не са лесни за вас. Откажете се от намеренията си да помагате на вашите колеги. Проблемите ви са лесно решими. Заемете се с преките си задължения и ще се убедите, че и привидно страдащите също се справят без вашата намеса. Готови сте на себеанализ, но за изненада на всички сте готови да поемете чужда вина. С тези ваши притеснения и съмнения вредите единствено на себе си. Помощта ви няма да бъде оценена. Ще заслужите да ви се подиграват. Във ваша полза е да не разчитате на късмета си, защото работата ви спори, а задачите си отхвърляте с удоволствие и лекота. Бъдете отговорни към задълженията си. Не бъдете прекалено разточителни, ако сте решили да дадете официален обед или вечеря заради постигнат успех. В края на седмицата откажете командировката, дори и да е примамлива и печеливша, ако ви пречи да се справите с професионалните си задължения.

ЗДРАВЕ Здравето ви е добро, но е зависимо от настроението ви. Възможна е лека депресия. Податливи сте на инфекциозни заболявания, алергични реакции и простуди. Пазете се от травми и порязвания.

ЛЮБОВ Съхранете чувствата си към любимите си хора и не се отказвайте от романтичната среща, заради професионални задължения. Вечер си давайте почивка сред вашите близки. Осъществете уговорените романтични срещи.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Има ли връзка между Христос и египетските пирамиди?
Христос воскресе, скъпи читатели!
Честито Възкресение Христово!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми

Напишете дума/думи за търсене