Антония Петрова СМЕНИ МЪЖА с по-млад

Прокоба тегне над брака на Мис Крокодил

Миската зарязана още в началото на годината

Щастливият брак на миската Антония Петрова остава в историята още преди месеци. Бившата Мис България упорито криеше новината, че руснакът Александър си е събрал багажа през пролетта.
Двамата са в развод и не поддържат никаква връзка. След няколкогодишен брак Антония си е намерила ново гадже, което е доста по-младо от съпруга й. Наскоро самата тя публикува снимка, на която се излежава на плажа, а до нея лежи мистериозен мъж. Първоначално приятелите й във Фейсбук предположиха, че това е официалната й половинка, но истината е друга.

Миската и Александър вдигнаха сватба в Лас Вегас
Миската и Александър вдигнаха сватба в Лас Вегас

Новият на Антония е младок, в когото тя е лудо влюбена и е прекарала цяло лято с него, обикаляйки гръцките плажове. Според близки на вече бившото семейство драмите на Антония и Александър започнали отдавна. Петрова иска постоянни пътувания, скъпи подаръци и няма никакво желание да се застоява у дома като майка и домакиня.
Мис Крокодил започнала да се заглежда и по млади мъже без грам свян. На Бередин, който не е в първа младост, му писнало да няма истинско семейство и пръв поискал развод. Самият Бередин продължава да живее в България. Той не се е прибрал в родната Русия и според негови близки се опитва да закърпи изтънелия си джоб и да съживи бизнеса си.

Мис Крокодил поддържа тяло с младо гадже
Мис Крокодил поддържа тяло с младо гадже

Приятели на Антония са убедени, че миската сама урочасала и предвидила края на брака си още преди години. В желанието си да стане известна през 2011 година, Антония си съчини измислена пиар акция, в която обвини Александър в отвличане. Тогава тя твърдеше, че е разделена с Бередин, но заради негова болезнена ревност той нахлул в столично заведение и я принудил да се качи в колата му. Бащата на миската подаде сигнал в полицията, но бързо стана ясно, че цялата схема е замислена от Антония и тогавашния й пиар и добър приятел Евгени Минчев.

Пeтрова показа само крака на новия си мъж
Пeтрова показа само крака на новия си мъж

"Който веднъж направи подобна глупост, обрича цялата си връзка на провал", обсъждат я приятелките й. Дори с развода си Антония се опитва да насочи вниманието към себе си. Тя сама направи колаж с нейни сватбени снимки и фотоси на Анджелина Джоли и Брад Пит. "Развод ми дай..." - това е краткият й коментар за снимките.
"Явно се е взела доста на сериозно, щом смята, че разводът й е интересен като този на Бранджелина", коментират я в интернет.

Антония сравни развода си с този на Брад и Анджелина
Антония сравни развода си с този на Брад и Анджелина

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене