Майк Тайсън влиза във "ВИП Брадър"

Майк Тайсън по време на стендъп шоуто си

Боксовата легенда Майк Тайсън пристига в страната ни за първи път и ще участва в 10-ото юбилейно издание на “ВИП Брадър”.

Още преди старта на шоуто продуцентите му от “Олд скул” бяха обещали в него да влезе голяма международна звезда. След дълги преговори Тайсън съвсем скоро ще прекрачи прага на къщата в Нови хан. Заради натоварената си програма той не успя да е на самия старт на шоуто. Ще остане само няколко дни, каквато беше практиката и с другите световни звезди, които досега са участвали във формата - красавиците Памела Андерсън и Парис Хилтън.

50-годишният Майк Тайсън вече не се занимава активно с бокс, но това не означава, че е останал без ангажименти. Следващите няколко дни - в четвъртък, петък и събота, той представя стендъпшоуто си “Неоспоримата истина” в Лас Вегас. То е базирано на едноименната му книга и в него боксьорът разказва с хумор, но и с тъга живота си. В шоуто той обяснява за трудните години, любовта към спорта, наркотиците, обвиненията в изнасилване, затвора, смъртта на едно от децата си. Наскоро и НВО го включи в програмата си. Със сигурност Майк Тайсън ще е една от най-интересните личности, влизали някога в къщата на “ВИП Брадър”.

Малко след старта на шоуто от “Господари на ефира” решиха пак да пуснат неговата пародия “Бай Брадър” под надслов “Плющенето може да загрубее”. Това е заигравка с мотото на “ВИП Брадър” , което е “Играта загрубява”. В пародията роли имат Мария Игнатова, която се прави на Жана Бергендорф, Румен Угрински, който е преобразен на модела Алек Сандър, и Албена Михова в ролята на Рени.

Междувременно изследване на маркетинговата агенция GfK показа, че водещите на новините на Нова тв Ани Салич и Ники Дойнов, Христо Калоферов и Даниела Тренчева, както и Ани Цолова и Виктор Николаев са сред най-харесваните новинарски лица в българския телевизионен ефир.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 стъпки до сбъдването на мечта
Ванга предсказва на Латинка Петрова, че ще срещне мъж без пукнат лев, сега двамата празнуват златна сватба
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!

Напишете дума/думи за търсене