Честит рожден ден на Моника Белучи !

Моника е от тези дами, за които се говори много, помнят се дълго и винаги всички се обръщат след тях, когато влязат в стаята. Тя има не само красота, но и непреодолима харизма.
Първоначално красавицата започва да учи право в университета в Перуджа, но през 1988 г. се мести в Милано и подписва договор с модната агенция Elite Model Management.

Скоро след това става една от най-известните манекенки в Италия, Париж и Ню Йорк и прекъсва следването си. През 1989 г. тя се записва на курсове по актьорско майсторство и година по-късно се снима в първия си филм.
Всички знаем колко шеметно се развива кариерата ѝ след това, а междувременно Моника успява да завладее сърцето на актьора Венсан Касел, от който има две дъщери.
Двамата се разведоха през 2013 г. след 18 години съвместен живот. Тогава актрисата обяви, че продължава напред с живота си и ще се съсредоточи върху кариерата си.
Тя винаги е била сред малкото известни дами, които смятат, че възрастта не е порок и една жена след 35 не е твърде стара, за да се чувства красива и желана.

Днес Моника навършва 52 и за пореден път ни доказва, че една жена е истински красива и успешна, когато се чувства именно такава и работи сама за своите успехи.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка

Напишете дума/думи за търсене