Хелоуин костюми за двойки

Любимата двойка от филма “Отряд самоубийци” Жокера и Харли Куин са на мода този Хелоуин. Същото важи и за Аш и неговия покемон Пикачу (на долната снимка).

Тази година се превъплътете в Жокера и

Харли Куин от филма “Отряд самоубийци”

 

Отдавна ежедневието на българина се дели на делници и празници. И понеже все искаме последните да са повече, си ги намираме чуждо производство. Най-пресният пример е Хелоуин. На 31 октомври вече се организират тематични партита из цялата страна. За тях обаче трябва да се дегизираме подобаващо.

Това може да се окаже истинско предизвикателство, особено ако се съобразяваме с партньора си.

Най-лесно е да

изберем популярна

двойка от филм

или сериал

“Игра на тронове” е първият вариант. Ако сте върл фен на прдукцията, събрала 12 статуетки “Еми” тази година, трудно ще решите в коя двойка да се превъплътите. Добре е първо нежната половинка да избере костюма си. Ако това е Денерис Таргериен, ще ви трябва платиненоруса перука с леки къдрици, дълга синя рокля, която да подчертава тялото ви, и три дракона. Партньорът ви може да се облече като някой от героите спрямо фигурата на тялото си. Ако редовно тренира във фитнеса, изборът е ясен - Хал Дрого. Ако е слаб и висок - в брата на Денерис - Висериз. Ако пък има къдрава коса, нека е Джон Сноу.

Санса е друг вариант за женски костюм. За нейната визия ви трябва дълга тъмна рокля с V-образно деколте, колие, пелерина с качулка и, разбира се, прическата трябва да бъде рибена кост. Мъжът на Санса може да е жестокият принц Джофри, безскрупулния Рамзи или лорд Петир Белиш-Кутрето.

Ако не сте фен на “Игра на тронове”, изберете една от най-креативните анимации - “Семейство Симпсън”.

Двойката е ясна -

Хоумър и Мардж

Ще ви трябва зелена рокля без презрамки, синя перука и червени перли за акцент. Необходимо е мъжът ви да си набави бяла тениска с якичка и дънки. За автентичност може да носи в ръка и поничка.

Един от най-популярните филми тази година е “Отряд самоубиийци”. Любимата двойка на зрителите са Жокерът и Харли Куин. За техните костюми най-важен е гримът - бяла пудра, размазано червило и червена коса, която лесно може да се постигне с обикновен спрей. Жокерът носи лилав костюм, а Харли Куин задължително е с къси прилепнали панталонки, бяла тениска с червени акценти и суитшърт в червено и синьо. Не забравяйте бухалката, която любимата на Жокера винаги носи със себе си.

Ако злодеите не са ви по вкуса, опитайте със супергерои. Най-популярни са Супермен и Суперуоман. Техните костюми са в червено и синьо, а върху гърдите си носят голямо S. Друга класика са първият мъж и първата жена - Адам и Ева. Това обаче е голямо предизвикателство. За тях трябва да закриете интимните си части с плат, който наподобява листо.

Може да

изберете

и герои от

любимата

си игра

“Покемон Гоу” счупи всички рекорди това лято. Изборът е лесен - Аш и Пикачу. Жената ще влезе в образа на покемона, разбира се. За целта ще трябва да си набави жълти дрехи, опашка във формата на мълния и уши. Нарисувайте на носа си малко черно петно, а върху бузите - червени кръгове. За Аш ви трябват шапка с козирка, дънки, раница и покемон топки на колана.

Ако сте настроени по-авантюристично, заложете на новата мода, въведена от японския комик Казухито Косака, по-известен като Пито Таро.

Той завладя интернет със своята кратка песен, в която се пее за химикалки, ябълки и ананаси. Ако имате дете и искате да го включите в тематичния костюм, това е най-добрата концепция за празника. Нежната половинка ще бъде един от двата плода, а мъжът ще се облече като химикалка. Детето, разбира се, ще бъде комбинацията от двата предмета.

Няма как политическите фигури да не са част от актуалните костюми тази година.

Винаги може да

бъдете Хилари

Клинтън и

Доналд Тръмп,

въпреки че те не таят особена любов помежду си. За тях ще ви трябват елегантни костюми, които отговарят на политическия стил. Ако усъвършенствате и някои от жестовете им, ще бъдете атракцията на купона.

Други политически фигури, които обаче идват от родната сцена, също може да предизвикат бурни реакции. Това са Митьо Пищова и Радо Шишарката. Е, идеята е по-подходяща за двама приятели. Ако нежният пол не иска да прежали женствеността си, нека влезе в ролята на Сашка Васева. За да си скалъпите костюмите, няма да са ви необходими много усилия.

Но това далеч не е най-нестандартният костюм за двойки, с който може да се появите на парти.

Маскирайте

се като

Брекзит

Звучи трудно, но само на пръв поглед. Просто облечете себе си в цветовете на английското знаме, а партньора си - в тези на знамето на Европейския съюз. Добавете, разбира се, и тематични детайли.

Сцени от изпълненията на виртуозни циркови артисти.
Сцени от изпълненията на виртуозни циркови артисти.
Нестандартна идея е да се маскирате като Брекзит.
Нестандартна идея е да се маскирате като Брекзит.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене