Бареков напусна студиото на Би Ти Ви обиден

Оставям зрителите да гледат баджаците на водещата, каза политикът и излезе

Евродепутатът Николай Бареков напусна студиото на Би Ти Ви обиден, защото водещата го помоли да преведе статия от английски вестник.

Поводът е лошия английски, който той демонстрира в Европарламента преди време.

Жени Марчева сега поиска той да прочете вестника, за да види дали се е подобрил.

Английският ми е по-добър от английския на действащи министри. Премиерът винаги влиза в Европарламента с преводач. Добър е английския на Калфин. Занимавате се с ангилйския на Барекокв, а в държавата е пълен батак. Няма да участвам в изпит. Да оставим зрителите да се насладят на хубавите ви баджаци, каза Барекон и напусна студиото.

Очаквайте втора част от интервюто с Николай Бареков. Шегувам се, каза водещата Жени Марчева по-късно в предаването.

Английският на Бареков не е проблемът в държавата. Закачка, но това е дъното. Level 1, Бареков не можа да премине второ ниво. Но не приемам отношението му към мен като журналист, не приемам отношението му и като към жена, продължи тя.

Преди дни Бареков пусна снимка във фейсбук с текст: Тази сутрин в Таймс не пишеше нищо за Радан, Борисов и Бай Х... От първа страница се виждат по-важните теми. А и Памела Андерсън е по-интересна от нашите лилипути. Чаша английски чай с The Times и готината Памела са по-приятна лондонска компания от Цолова и цинизмите на потъналите "умни и красиви".

Тази сутрин в Таймс не пишеше нищо за Радан, Борисов и Бай Х...написа Бареков под снимка пусната във фейсбук преди дни
Тази сутрин в Таймс не пишеше нищо за Радан, Борисов и Бай Х...написа Бареков под снимка пусната във фейсбук преди дни

Ето пък официалната позиция на Бареков във връзка с участието му в предаването "Тази неделя" с водещ Жени Марчева:

Съжалявам, че не се получи интервю днес по bTV, но самата водеща и нейните началници не бяха предвидили да има такова. Бях поканен за пореден път, за да бъда унижаван и подиграван по поръчка на началника, в случая - от една доста разголена и непристойно облечена „журналистка“.

Жалката истина е, че големите български телевизии никога не биха допуснали неудобен човек като мен да им каже истината в очите, а именно, че царят е гол. След второто идване на ГЕРБ на власт, заедно с прислугата им, държавата е повалена, а политическият бардак краде като за последно, за да се спасява поединично.

Големите телевизии не искат да ви кажа, че нашите стратегически партньори са изгубили всякакво доверие към премиера и правителството му, че в настоящия момент АТАКА и Волен Сидеров са препродали златния си пръст от ДПС на ГЕРБ и че 99 % от кандидат-президентите са подставени лица на наследника на БКП – ГЕРБ. Превърнаха моя английски език в анекдот като жалък опит да скрият истинския виц за неграмотното безпросветно и корумпирано управление на България.

В няколкото секунди, които ми бяха отпуснати от bTV, за да изкажа позицията си , се надявам да е било чуто най-важното, а именно, че големите телевизии са превърнати в „Работническо дело“ – можеш да прочетеш всичко за положението в Близкия изток, но не и за това на ГЕРБ и реформаторите.

И ето един виц за финал:

Знаете ли каква е разликата между съветската космическа програма и българското правителство?

Съветски другари пуснаха маймуната да се вози в ракета, а ние пуснахме нашата маймуната в пилотската кабината и сега чакаме да приземи самолета…..

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Христос воскресе, скъпи читатели!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии

Напишете дума/думи за търсене