Скандалната Мис Силикон Джулиана Гани: Искам тройка с Гришо и Миро

Джулиана Гани ще уголемява бюста си още

Добромир ДОБРЕВ

Коя е тя?
Тя е носителка на куп титли от еротични конкурси, сред които Мис Силикон 2013. Свири на пиано, пише стихотворения, готви. А сега издава и своя модна линия за домашни любимци. Тя е Джулиана Гани. Родена е на 21 февруари 1991 г. в Пловдив. С една от най-желаните красавици у нас разговаряме за кучета, музика, поезия, секс и още нещо...

- Джулиана, как ти дойде идеята да правиш дрехи за домашни любимци?
- Вечер когато заспивам, аз не съм като нормалните хора да си пусна телевизора или компютъра. У нас всичко е тишина, затварям си очите и започвам да мисля какво ново и оригинално събитие да направя. В Пловдив имам кученце от породата померан. Скоро реших, че много искам да си взема и йоркширски териер. Но кучетата трябва да бъдат облечени като мен. Не може аз да се кипря, а те не, няма да се излагаме. Трябва да имат панделки, рокли, кожени дрехи. Реших, че сама трябва да си обличам кучетата. Следващата ми идея е собствен парфюм. Вече съм си избрала цитрусов аромат и скоро трябва да бъде на пазара.
- Кои звезди ще доведат кучетата си на ревюто?
- Много се радвам, че ще дойде Роси Кирилова, която навремето водеше предаването "За животните с любов". Певицата Маргарита Хранова и футболистът Славчо Тошев също ще бъдат с домашните си любимци. Събитието е този вторник в клуб La Cubanita. Модната линия ще носи моето име - DGani.
- Гаджетата не са ли ти подарявали кученца?
- Не. Само огромни плюшени играчки, по-високи от мен. Вкъщи вече имам цял зоопарк с такива.
- С кое е по-хубаво в леглото - с мъж или с домашния любимец?
- Зависи какъв е мъжът. Понякога е по-хубаво с кучето.

Плеймейтката показа новия си татус на крака
Плеймейтката показа новия си татус на крака

- Наистина ли свириш на пиано?
- Да, аз това съм завършила - и музикалното училище, и академията. Реших, че трябва да направя нещо, и затова заснехме клипа към "Ерделези". Сама свиря в песента, аз мога много по-сложни неща. Когато бях на 20 години и зарязах музиката, родителите ми и учителите ми бяха в голям шок как ще ставам моделка.
- Този голям бюст не ти ли пречи пред пианото?
- Не. Другия понеделник ми предстои нова операция за уголемяване на гърдите. Ще си слагам по 985 кубика на всяка, почти двойно повече. Не се плаша изобщо, обичам да съм ексцентрична. Аз търся ефекта - колкото повече, толкова повече.
- Знам, че се справяш добре и в кухнята.
- Обожавам да готвя. Добре че не изяждам всичко, което приготвям. Това ми е голяма страст, аз сама си измислям рецепти. Миксирам морски дарове със синьо сирене, киноа. Правя и сладки неща. Ям по една кофичка течен шоколад. Майсторка съм на чийзкейк. Имам идея да направя кулинарен блог, в който да готвя по бельо.
- А вкъщи гола ли готвиш?
- Зависи, ако е пред някой секси мъж, ще му готвя и без дрехи.
- Да поговорим за поезия. Как е възможно силиконова сексбомба като теб да пише стихове?
- Това е една моя стара страст. Скоро не съм писала. Трябва да имам някаква муза, която да ме вдъхнови. Когато някой ми е на сърце и го обичам, искам да го зарадвам. Започвам с готвенето, продължавам с еротичен танц и накрая му рецитирам стихове в леглото. Аз не съм скучна натура и като си хвана някой, карам с него с години.
- Получавала ли си предложение за брак?
- Много пъти. Веднъж на Айфеловата кула в Париж. Друг път във Велинград той беше пуснал пръстена в чашата с шампанско и за малко да го глътна. Засега не съм се дала на никого.
- Баща ти е италианец. Защо не емигрира в Италия?
- Стандартът на баща ми, лека му пръст, беше много висок. Той беше шеф в Националната банка на Италия. Още от малка майка ми ме гледаше тук. Бях си свикнала и не предприех тази крачка. Сега имам баба и дядо в Неапол, но не мога да си зарежа своя живот и тепърва да започвам от нулата там. Знам италиански език, но мисля да ходя само на почивки там.
- Разбираш ли се с брат си, който е поп?
- Имам двама братя и една сестра. Единият наистина е свещеник. Той е младо попче, не е догматичен и е в час със заобикалящата ни среда. Казва ми, че ако има гадже като мен, няма да го изпусне. Аз, разбира се, пазя поведение пред него. Никога няма да отида с деколте до пъпа.
Яде шоколад, но има малко дупе
Яде шоколад, но има малко дупе

- Посрещна Нова година в Барселона, не заби ли някой футболист на отбора?
- Бях там с мъж и си изкарахме страхотно. Футболистите не са мой тип, идват ми малко простовати. Аз харесвам по-здрави и тренирани мъже.
- Значи и Божинов ще отсвириш?
- Да, особено след последните му музикални изяви. Да си го харчат със здраве него. Не само че не става за певец, а не става за нищо. Гола вода е и като футболист. Той се прави на интересен, за да се шуми около него. Само че човекът си прави антиреклама, няма един положителен коментар. На всичкото отгоре на клипчетата е мегагрозен.
- Никога ли не си спала с футболист?
- Не. С други известни мъже да, но не е хубаво да ги компрометирам сега.
- Ники Михайлов се събра тайно с Николета.
- Да, били са на Малдивите заедно. Старата любов ръжда не хваща. Няма лошо. Момичето беше при този и онзи, видя и се върна пак при него. Харесват ми като двойка. Може да му роди и на Ники едно дете.
- Коя от кандидатките в конкурса "Мис Плеймейт" заслужава да спечели?
- Моята фаворитка е Деси Димитрова и като визия, и като човек. Преди години бях в скандал с този конкурс, след като казах, че е нагласен. Надявам се тази година да са по-правдоподобни. Самата аз също получих покана да участвам, но отказах, защото имам доблест.
- Колко татуировки имаш?
- Около 16. Последната я направих върху крака на персийски език. Означава"Конкуренцията е мотивация, а не заплаха". В случаи, когато се обезкуража, тя ще ми дава сила да продължа напред. Когато бях на 16 години, исках да си направя нещо по-скандално и си татуирах скорпион на едно интимно място.
- Явно си падаш по щурите неща. С кои двама мъже мечтаеш да направиш тройка?
- Единият е Григор Димитров, той е най-готиният български спортист. Другият е Миро от "Каризма", нищо че е малко на левия бряг. Той може да е с Гришо, а аз по средата да ги крася.
Григор Димитров
Григор Димитров
Миро от "Каризма"
Миро от "Каризма"

- А секс с жени опитвала ли си?
- Не, но имам страшно много такива предложения. Аз имам толкова много мъже покрай мен, че само ми остават и жени. Това е атрактивна идея и е нещо ново за мен. Не го отричам за в бъдеще, защо не...
- Имаш ли сексиграчки?
- Имам много такива подаръци. Сигурно са поне една торба, но си стоят нови. Никога не е късно да ги използвам. Не се знае на каква вълна ще бъда.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка
Ретрограден Плутон - изкореняване на стари модели на поведение

Напишете дума/думи за търсене