СКАНДАЛ! Без Диляна В ТОП 10 НА НАЙ-СЕКСИ МАЙКИ!

Тази класация ще ги изпокара 

На първо място е Таня Илиева, на последно - Милянкова на Чолата 

Топ 10 на най-секси майките в България изготви предаването "Мармалад", но само от звезди! "Обикновените" майки не са интересни, да живеят виповете!

Таня Илиева
Таня Илиева

Без заобикалки - на първо място е Таня Илиева (която роди преди 2 месеца от Руши Видинлиев), а на последно - Ирена Милянкова. Ценителите у нас са шокирани от този избор, но много по-разгневени са от друг факт. Че синеоката богиня Диляна Попова изобщо не присъства в този Топ 10, дори и на по-задните места. "Не може така, тя е топхубавица", ядосват се те.

Златка е на девето място
Златка е на девето място

След бившата половинка на Чолата - Ирена Милянкова, в класацията е Черната Златка. Плеймейтката с фамилия Димитрова е станала "плеймама" и според рапъра Дий, един от коментаторите в шоуто, тя е истински МИЛФ - американски термин за секси майка. Освен Дий в шоуто изказаха своето мнение още авторката на детски книжки Гери Дончева, плеймейтката Ася Капчикова и стилистът Добромир Киряков. Самата Златка написа коментар в интернет, че не напира да е на първите места в тази класация. Интересно, но на една от нейните снимки, които показаха в шоуто, всъщност е Мика Стоичкова. Тя веднага се позна, но не оплю продуцентите заради гафа. "Злати, искаш ли да си разделим деветото място", каза тя.

Емилия получи висока оценка
Емилия получи висока оценка

На осмо място е Лора Караджова (според тях - идеалното минитяло); на седмо е Ромина Андонова (веднага бе оприличена на фабрика за деца, защото роди три отрочета); на шесто място е Вики от "Мастило".
Топ 5 се завършва от Радина, която според тях е "сексмечта на хиляди", а стилистът Киряков казва, че тя е "класическият сексапил на интелектуалката".

Радина Кърджилова е в Топ 5
Радина Кърджилова е в Топ 5

Веднага след нея идва чалгата с Емилия, която според Ася Капчикова е "по-скоро нежна, отколкото сексапилна". Още по-остро бившата на Криско се изрази по адрес на Славена Вътова, при която отива бронзът. "Какво сексапилно има в нея... не знам!", каза Ася.
На второто място блести Яна на Петко, която отиде при него, след като заряза дългогодишната си половинка Орлин Павлов. "Яна влиза и превзема помещението", хвали я Гери Дончева.

Диляна не е представена
Диляна не е представена

Около първенеца Таня Илиева няма "излишен медиен шум", казват от шоуто. До такава степен, че хората в началото се питаха "Коя е Таня Илиева?" и чак след като показаха нейна снимка с Руши Видинлиев, се сетиха. "Тя е висока, с дълги крака, с хубав бюст", хвали я миньончето Ася.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене