Асен Александров, набеден за голите снимки: Приятели, от сърце благодаря!

Снимка: Архив

Директорът на столичното 51-о училище Асен Александров, който застана в центъра на общественото внимание през последните дни заради публикувани в жълт сайт голи снимки, направи изявление във фейсбук профила си. То е по повод становището на прокуратурата и експертизите, от които стана ясно, че снимките са колажи, а и не са били публикувани на сайта на училището. Ето какво написа той:

Скъпи приятели – колеги, родители, ученици, синдикати, директори, различни НПО, РУО –София и непознати госпожи и господа, които ме подкрепихте в най-трудният момент в живота ми, от цялото си сърце Ви благодаря!

Благодаря и на компетентните органи за адекватната, бърза и обективна реакция!

Що се касае до коментарите, че следва да търся правата си по съдебен ред: Необходимо ми е време, за да осъзная защо станах обект на подобна атака, какъв беше мотива й, необходимо ми е време, за да се погрижа за физическото и душевното състояние, моето и това на членовете на моето семейство. Имаме нужда от спокойствие. Обществените подкрепа и реакции са най- силният и обективен съдник .

В момента мои приоритети са здравето на моето семейство и любимото ми 51-во училище с най- прекрасните преподаватели, ученици и родители, тъй като там имаме много прекрасни мечти за реализиране.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене