ВОДОЛЕЙ: Промени

РАБОТА Не бързайте да обмисляте създаване на частен бизнес в началото на седмицата, само защото някой ви е засегнал. Ядът ще ви мине, а и ще си спестите проблеми заради вашата прибързаност. От понеделник вашите знания и опит ще ви помогнат при изпълнението на служебните ви задължения. Вашите колеги са против промените, които имате намерение да осъществите, но ще се съгласят с вас. Отново, не за първи път ще се случи така, че погрешната представа, която сте си създали за хората около вас, да доведе до финансови загуби. По независещи от вас причини може да пропуснете подписването на печеливш договор. Съветвам ви да не губите самообладание, ако се налага да спорите с колегите си. Постарайте се да оправите отношенията си, ако сте ги обтегнали. Отхвърлете повече от планираните задачи и ще приключите работната седмица доволни от себе си.

ЗДРАВЕ Здравето ви е изцяло зависимо от психическото ви състояние. Не употребявайте спиртни напитки и месо. Кожните заболявания или рани са знак за проблеми. Наложете си спокойствие. Напрежението ви вреди.

ЛЮБОВ Споделете приятните свободни мигове с интимната си половинка. Предприемете романтично пътуване, ако имате тази възможност. Смяната на обстановката ще ви дари и с нови интимни преживявания.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене