Пролетният сезон на Нова тв тръгва още през януари

Марта Вачкова, Венета Харизанова и Петя Буюклиева са звездните стажантки, които разговарят с кмета на София Йорданка Фандъкова.

“Интервюто” - съвсем

ново риалити, и
международен
криминален сериал на
Димитър Митовски са
сред новите проекти на медията

Едно от най-обичаните предавания на Нова тв - “Като две капки вода” със Зуека и Рачков, ще има нов сезон тази година. Високият рейтинг на забавното шоу отдавна е определил подобно съобщение като голяма новина за зрителите, които със свършването на всеки сезон питат кога ще е следващият.

Сега вече знаят - ще е напролет.

Новият сезон на медията тази година започва доста рано, още през януари. На 23-и тръгва кулинарното “Черешката на тортата”, което ще накара много известни личности да готвят в кухните си. Сред тях ще са Ники Кънчев, Тереза Маринова, Явор Янакиев - 100 Кила, Светлана Василева, рапърът Били Хлапето, момичето от прогнозата за времето на Нова тв Гери Малкоданска, чалга певецът Галин. Ще ги оценява отново шеф Иван Манчев.

Седмица по-късно -

на 30 януари, тръгва

съвсем новото предаване

“Дом за всеки”

Негов водещ ще е журналистът Драго Симеонов. Завръзката на шоуто е състезанието между двама от най-добрите агенти в сферата на имотния бизнес. Тяхната цел е да предложат възможно най-добрата оферта на хора, които търсят своя нов дом. Първите предавания ще се снимат в столицата, тъй като именно в София търсенето на жилища е най-силно. Първият епизод ще се излъчи на 30 януари от 21 ч.

“Звездни стажанти” с водещ бизнесмена Стефан Шарлопов ще има второ издание. Шоуто е направено по световен модел, чийто водещ 14 сезона бе Доналд Тръмп - новият американски президент. То проследява как 14 участници, разделени на 2 отбора, се справят с бизнес задачи. Отборът, събрал най-малко пари в дадената мисия, трябва да се раздели с някого от играчите. Кой да бъде уволнен, решава Шарлопов.

Много е възможно и риалити шоуто “Шеф под прикритие” да има втори сезон. В него ръководителят на истинска компания е силно преобразен чрез грим и костюми и като напълно непознат постъпва на работа в собствената си фирма. Така научава кой колко работи, но и кой какво мисли за него.

След първото издание

уволнени служители

нямаше

Все в тази бизнес предприемаческа насока е най-новият риалити формат “Интервюто”, който е изцяло български проект и по всяка вероятност ще се излъчва по Нова тв. Прави се от сравнително младата компания MBCCompany и киностудиото “Ню Бояна филм студиос”, като изпълнителен продуцент е шефът на киноцентъра Ярив Лърнър. В киноцентъра се и снима.

По същество предаването е интервю за работа, но в действителност е доста вълнуващо и нестандартно. Най-важното е, че победителят реално получава истинска работа - ще стане маркетинг директор на MBCCompany, а 6 месеца по-късно ще може да създаде собствен бизнес.

Нова тв има афинитет към подобно социално предприемачество, неин е и проектът “Промяната”, в който кандидатстват и печелят съвсем нови бизнес начинания. В момента медията и продуцентите все още се договарят за риалити шоуто.

Със сигурност обаче Нова тв ще излъчи третият сезон на “Откраднат живот” - новият и много успешен сериал на продуцента Евтим Милошев и компанията му “Дрийм тийм”. Той е първият медицински сериал у нас и продължава да се радва на изключителен зрителски интерес.

За първи път

Нова тв се впуска в

международно

киноприключение

с проекта “Ускорение”, в който се включва и Димитър Митовски. Той ще е продуцент и режисьор на криминалния сериал, чиито снимки предстои да започнат. Филмът ще е копродукция с италианската компания на Силвио Берлускони “Медиасет”, френската Lagariere и израелската Dori Media. Ще се излъчва по Нова тв. В центъра на сюжета ще е топченге на Интерпол, а в ролите ще влязат актьори от България, Италия, Франция и Израел. Първият сезон ще бъде от 12 серии.

Кадър от сериала “Откраднат живот”
Кадър от сериала “Откраднат живот”
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак
На какво вреди фелациото

Напишете дума/думи за търсене