Хотелиерът Шарлопов шашнат от неочакван годеж на дъщеря си Ева

Бъдещите съпрузи Стефан и Ева

Любимият Стефан ѝ предложил брак на колене пред цялата фамилия навръх Бъдни вечер

Първородната дъщеря на хотелиера Стефан Шарлопов - Ева, ще се врече във вярност на приятеля си Стефан през май тази година извън София. С бъдещия ѝ съпруг вече са записали час за венчавка в църква. Това научи “24 часа” лично от нея.

29-годишната Ева, която e изпълнителен директор на всички фирми, обединени в компанията на баща ѝ “Шарлопов груп” останала без дъх от изненадата, която ѝ устроил нейният приятел навръх Бъдни вечер.

Всички били на празничната трапеза, приготвена от съпругата на Шарлопов - Бояна. “Беше много весело - хапнахме, пихме вино, играхме с децата, едвам ги удържахме да не открият подаръците. И май не успяхме, защото по едно време малкият Илия ми каза: “Не знам дали Дядо Коледа е идвал, но видях подаръците долу в мазето...”, разказа Стефан Шарлопов.

В празничната суматоха около раздаването на подаръците, съпругата му Бояна настойчиво подканвала Ева да вземе една от топките, украсяващи елхата, надписана с името ѝ. “През ум не ми минаваше, че това е подарък за мен. Очаквах подарък, какъвто получават повечето хора - увит в хартия, с панделка. Подминавах, подминавах порцелановата топка и най-накрая я свалих от елхата”, разказа Ева. Бояна ѝ подсказала: “Ама тя се отваря!” Тогава младата жена отворила топката, а в нея -

цветчета от малки

розички и пръстен! Всички се засмели радостно, но когато Стефан паднал на колене пред любимата си и я попитал пред цялата фамилия: “Ще се омъжиш ли за мен?”, баща ѝ щял да припадне. “Аз също! Сестрите ми се разплакаха в този трогателен момент, беше голям цирк!”, сподели Ева. Смело отговорила с “Да”, независимо че след няколко разочароващи връзки от години била твърда противничка на брака.

Но най-шашнат от всички бил баща ѝ, който така се развълнувал, че сърцето му запрескачало. “Чак когато видях Ева с пръстена в ръката, ми светна за какво става въпрос. А като зърнах и Стефан на колене, ми стана ясно, че работата е сериозна.

Веднага си сипах

едно уиски

съдоразширяващо”, сподели бизнесменът.

“На Стефан трябва да му се признае куражът да направи тази сериозна стъпка пред очите на цялото семейство и най-вече на татко, който никак не е лесен, когато става дума за мен”, хвали годеника си Ева. Според нея любимият ѝ предложил брак по най-милия начин и разплакал и нея.

Бояна единствена била посветена в изненадата и чаровно се подсмихвала на реакциите на всички. Тя, както се разбрало после, избрала пръстена за Ева заедно със Стефан.

Ева и любимият ѝ са заедно от около година. “Имах угризения, че от 6-7 години Ева е силно подчинена на бизнеса. А това изисква усилия от сутрин до вечер, даже и нощите нямаш спокойствие. Все се питах дали това няма да попречи на личния ѝ живот”, тревожел се баща ѝ. Преди това имала гаджета, с които го запознавала, но той мълчаливо подминавал темата.

“Не виждах в тях

Човека, който ми се

щеше да е до нея”, откровен бе Шарлопов. Вярвал обаче, че когато му дойде времето Господ ще ѝ прати партьор.

И той го пратил. Преди 7-8 месеца Ева го запознала с новия си приятел, който се оказал и адаш. Самата тя разказва, че се запознали във фейсбук, почти като тийнейджърите. “Беше странно, никога не съм вярвала, че от запознанство във фейсбук може да излезе нещо”, учудва се и самата Ева. Започнали да си пишат. После се срещнали. И така...

Оказало се, че не са единствената фейсбук двойка. Две от приятелките на Ева намерили своите половинки в мрежата. На едната предстои сватба, другата вече е чула Менделсдон и чака дете, разказа тя.

Младият мъж, с който след броени месеци ще свърже живота си, е почти на нейните години и е служител на български мобилен оператор. “Много готин, добродушен, мило човече. Готов е да помогне на всеки.

И ми е страшна

тръпка

Но ако преди година ми бяха казали, че ще шия булчинска рокля и ще получа венчален пръстен, щях да се изсмея”, сподели Ева. Стефан е човек, който абсолютно всички - и приятелите им, и семейството ѝ, харесват, а това е голяма рядкост, радва се тя.

“Не съм го питал какво точно работи и срещу колко. Мене ме интересува отговорен човек ли е и има ли отношение към дъщеря ми, а не към фамилията и към мен. Защото това са две различни неща. Стефан ми показа, че е интелигентен човек. Добро момче е и е работяга. Не е “златотърсач”, нито е меркантилен, уважава дъщеря ми, цени качествата ѝ и със сигурност не е с нея, защото ми е дъщеря или защото работи в моята компания”, гордее се Шарлопов.

Двамата млади живеят в апартамент в Бояна, имат собствен бюджет и по всичко личи, че се чувстват добре и щастливи един с друг.

“И аз като Ева бях противник на брака, пък после три пъти се жених за Бояна, хем даже имахме и две деца”, с умиление коментира годежа на дъщеря си бизнесменът. За него подписът в гражданското няма особено значение. “Важното е да са щастливи, да им се народят дечица! И всеки от тях да стои зад гърба на другия. Защото има една приказка - с майка и баща - до море, с либе - през море.”

Ева Шарлопова с баща си - хотелиера Стефан Шарлопов
Ева Шарлопова с баща си - хотелиера Стефан Шарлопов
Ева Шарлопова с баща си - хотелиера Стефан Шарлопов Адашите тъст и зет в здрава прегръдка СНИМКИ: ЛИЧЕН АРХИВ
Ева Шарлопова с баща си - хотелиера Стефан Шарлопов Адашите тъст и зет в здрава прегръдка СНИМКИ: ЛИЧЕН АРХИВ
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 стъпки до сбъдването на мечта
Ванга предсказва на Латинка Петрова, че ще срещне мъж без пукнат лев, сега двамата празнуват златна сватба
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!

Напишете дума/думи за търсене