Спират секса на Гришо и Никол

Гришо и Никол имат свои лъвски еквиваленти в Хасково

Димитров страда за двойно по-дъртата Шерцингер, унил е, хапва говеждо

Борислав РАДОСЛАВОВ

Гришо и Никол се разделиха!


Влюбените са изолирани един от друг, а Гришо страда безутешно за двойно по-възрастната си любима.


Раздялата се отразява изключително лошо на Димитров, който е по-унил от всякога. Той се разболя, а Шерцингер също е в депресия и тъгува за своя любим, видя "България Днес".


Лъвът Григор е поставен в отделна клетка в хасковския зоопарк, докато лъвицата Никол е в съседно помещение, без да имат възможност за пряк физически контакт. Причината е, че Гришо е едва на две години и все още не е в полова зрялост. В същото време Никол е на цели четири години и отдавна е готова за полов живот. Ще й се наложи да почака още малко, докато младото лъвче Григор порасне и вече бъде пълноценен в любовните им отношения.


"Гришо е настинал и го лекуваме. Настина покрай лошото време в последните дни и рязката смяна на температурите. В Хасково зимата ни удари по-тежко, отколкото други години. Много е кротък и всички посетители го харесват. Не е агресивен, изключително добър и благ характер има", разказа пред "България Днес" управителят на зоокъта в хасковския парк "Кенана" Валентин Ахтаров.

Григор е настинал и самотен
Григор е настинал и самотен

Близо метър сняг затрупа животинския рай в родния град на родната тенис звезда и затруднява достъпа до клетките. Работниците в зоокъта успяха да прокарат пътечки до Гришо, щраусите и ламите, които са сред най-харесваните обитатели в градския парк.


"Храним Григор с говеждо и конско месо. Яде по няколко килограма на ден. Скоро се надяваме да се възстанови и отново да бъде бодър и жизнен. Истинският Григор е наша гордост на Хасково. Когато докараха лъва при нас от зоопарка в Разград, той дойде с името си - Горан. Ние обаче веднага го кръстихме Григор Димитров", разказа пред вестника Валентин Ахтаров.


Управителят на зоокъта и работниците силно се надяват тенис звездата да посети животните и да доведе красивата си хавайска приятелка. Обещават да запознаят звездната двойка с лъвските им еквиваленти. Дори ще им предложата да ги осиновят и връзката между тях да стане още по-близка и твърда.


"Още няколко месеца Гришо ще трябва да бъде изолиран сам в клетката, докато стане полово съзрял. Тогава ще ги съберем с Никол и другата лъвица, която обитава нашия зоокът. Така ще бъде не с една, а с две женски. Но трябва да потърпи още малко сам", сподели Ахтаров пред вестника, докато лъвът Григор се е излегнал на купа със слама и придремва пред любопитните погледи на посетителите.

Шерци ги показа

Най-накрая! Никол Шерцингер показа пищните си гърди!


38-годишната приятелка на Григор облече прозрачна рокля на парти в Бевърли Хилс, а отдолу "забрави" да сложи сутиен.

Никол е по-гореща от всякога
Никол е по-гореща от всякога

Сочните форми на хавайската красавица нажежи до краен предел страстите часове преди финала снощи между Димитров и Давид Гофен.


Освен отпред Никол се разголи и отзад. Роклята показа и сочното дупе на певицата, което прикова мъжките погледи.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене