РИБИ: Запознанства

РАБОТА Началото на седмицата ви поднася възможност да пътувате и да предприемете промени на работното място. Жънете успехи. Ще ви поднесат информацията, която ви е необходима, без да я искате. От понеделник ви предстоят запознанства. Носят ви резки промени в настроението и промяна в отношенията с партньорите ви. Не рискувайте. Разчитайте на интуицията си. Съветите на приятели или вмешателството на делови партньори в работата ви ще доведат до застой. В професионалния живот успехът няма да ви изостави. Очаквайте материални придобивки. Завършете дълго отлагана работа и ще си разчистите пътя към бъдещи успехи. Разсеяност може да доведе до финансови загуби.

Не се опитвайте да свършите работата си за по-кратко от определеното време, за да избегнете грешки, които трудно и бавно ще поправите.

ЗДРАВЕ Здравето ви е добро, ако не го съсипете с нервите си заради податливост на простуди и инфекциозни заболявания, които са причина да изпаднете в депресия. От вас зависи да избегнете тези състояния.

ЛЮБОВ Не се опитвайте да налагате правила в отношенията с любимите си хора, ако не сте семейни, защото това ще ги отблъсне от вас и ще ги загубите. Съобразявайте се изцяло с желанията им.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене