КОЗИРОГ: Начинания

РАБОТА През първите дни на седмицата сте в състояние да предизвикате неочакван обрат в живота си, заради неподходящи познанства. Не вземайте прибързани решения във връзка с професионалните ви планове. От понеделник съдбата ви подкрепя и начинанията са успешни, ако не допускате прибързани действия. Независимо от трудностите, работата ви спори. Внимавайте с разходите, за да избегнете финансовите проблеми в следващите дни. Разговорите на работното ви място са успешни, ако не налагате мнението си и не спорите. Овладейте агресията си и не се ядосвайте от най-малкото нещо. За да не провалите стабилното си положение, трябва да положите повече усилия. Подписването на сделки, свързани с инвестиции, не е благоприятно за вас. Оценявайте реално действията на околните. Не губете решителността си и ще блеснете с професионалните си умения дори ако дадете отказ на поредното делово предложение.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно. Предпазвайте се от травми поради разсеяност и напрегнатост, които ви правят невнимателни. Не работете с остри и електрически режещи инструменти.

ЛЮБОВ Възможни са проблеми у дома, които бързо ще разрешите. Не си заслужават да се ядосвате. Разчитайте на себе си, а не на късмета си. Може да създадете семейство или да срещнете подходящата половинка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Христос воскресе, скъпи читатели!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии

Напишете дума/думи за търсене