СТРЕЛЕЦ: Стабилизация

РАБОТА В петък и почивните дни бъдете активни и следвайте пътя си без да се отклонявате от него. Деловите разговори са успешни. Разчитайте на интуицията си при изпълнение на поставените ви задачи. От понеделник до края на седмицата е във ваша полза да стабилизирате постигнатото до момента и да не съсипвате отношенията си на работното място. Не позволявайте да ви отклонят от важните задачи. Не е във ваша полза да сменяте работата си или професионалната си квалификация само защото сте ядосани, че се бавят финансовите ви постъпления. Пазете се от злонамерени хора. Въпреки усилията ви да постигнете примирие с вашите разярени колеги, които са виновни, че не са се справили с работата си, но нападат вас, няма да успеете да ги успокоите. Оставете ги да намерят сами решение. Страдате заради невъзможността ви да оцените реално характерите на хората, с които се срещате.

ЗДРАВЕ Ще се почувствате уморени и отпаднали от напрежението. Отпадналостта ви не се дължи на здравословни проблеми. Почивката ще ви помогне да съхраните здравето си стабилно.

ЛЮБОВ Не се отказвайте от приятните романтични мигове, които са ви подготвили любимите ви хора. Подарете им цялата си обич. Не изяснявайте отношения без повод, за да не се изпокарате. Трудно ще намерите пътя към сърцата им.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене