Мик Джагър не помни да е писал своя автобиография

Мик Джагър

Рок легендата Мик Джагър отложи издаването на автобиография, която е написал през 80-те години, защото не може да си спомни, че именно той е авторът, пише в. "Дейли мирър", цитиран от БТА.

Издателят Джон Блейк се е свързал с фронтмена на "Ролинг стоунс", след като получил ръкописа от 75 000 думи преди три години. Той каза, че първоначално 73-годишната звезда била много запалена по това да издадат книгата, която Джон Блейк описва като "рокендрол еквивалент на Кумранските ръкописи".

"Мик не можа да си спомни за ръкописа. Той попита може ли да напише предговор, за да уточни, че го е писал преди много време", добави той.

Издателят каза, че изпълнителят на хита "(Can't Get No) Satisfaction" задържал пускането на книгата на пазара, заради множеството работни ангажименти и самоубийството на приятелката му Лорън Скот през 2014 г.

Фрагменти от неиздадената книга разкриват, че рок звездата е решил да купи дома си в Хампшър през 1970 г. под въздействието на LSD.

Той също е пиел по повече от 4,5 литра вода преди концерти, а е изразходвал над 5,5 литра, потейки се на сцената.

Мик Джагър е нарекъл китариста и текстописец Кийт Ричърдс "творчески гений".

"Извинявам се на 10-те милиона хора по света, които биха обикнали тази книга. В крайна сметка, както философът Джагър беше казал навремето: "Невинаги получаваш онова, което искаш", каза издателят.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка

Напишете дума/думи за търсене