Галена роди втори син, посвети му песен (обзор, видео)

Снимката, която певицата сподели във фейсбук

Попфолк певицата Галена роди втория си син в петък сутринта. Момчето носи царственото име Александър и проплака в болница във Велико Търново под грижата на доц. д-р Светлозар Стойков и неговия екип.

Певицата обяви радостното събитие със снимка във фейсбук профила си. На фотото се виждат Галена и съпругът ѝ Галин в кола. На задната седалка е първородният им син Стефан, който вече е на 7 години. С големи букви на снимката пише “АЛЕКСАНДЪР СЕ РОДИ”.

Към певицата заваляха поздравления от фенове и нейни колежки. “Честита втора мъжка рожба на моята слабост Галка!!! Това щастие не може да се опише с думи, то се изживява... Това е истинско чудо!!! Желая им здраве и един ден да се гордеят с децата си!!”, пише във фейсбук профила си Емилия.

Анелия също отбеляза щастливото събитие с думите: “Честита втора рожба на Галена и Галин! Да ви е жив и здрав малкият Александър!”. Преслава и Десислава също поздравиха своята колежка за раждането на втория ѝ син.

В същия ден, когато Александър пое първия си дъх, Галена изненада феновете си с ново парче, посветено на него. Заглавието му е Moro mou, което от гръцки се превежда “Бебето ми”. Видеото към песента е семпло и ясно се вижда бременното коремче на Галена.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене