В британската столица беше открита Лондонската седмица на модата (Галерия)

СНИМКИ: Ройтерс

Лондонската седмица на модата беше открита в британската столица с обемни плетки и рокли с много волани, съобщава агенция Ройтерс, цитирана от БТА. 

В ревютата участват утвърдени дизайнери, именити модни къщи и изгряващи моделиери, които в следващите пет дни ще представят своите виждания за модните тенденции в дамското облекло за сезона есен/зима 2017 година.

Сред големите модни къщи фигурират "Бърбъри","Мълбъри" "Версус" на Версаче и "Темпърли". Първи представи своята колекция дизайнерът Юдон Чой, който облече моделите си в пуловери с обемисти плетки, носени като шалове, в панталони с широки крачоли и спортни обувки. Чой, който първоначално е бил дизайнер на мъжки дрехи в Сеул, представи своята концепция за "утилитарен дизайн", като пристегна с метални колани под формата на копчета своите модели.

Бора Аксу, турският дизайнер, работещ в Лондон, представи флорални тоалети и рокли с много волани в бяло, бледо розово и синьо в комбинация със сака с бяло и черно. Моделите му бяха украсени с малки шапчици и носеха черни ботуши в комбинация с чорапогащи с бродирани надписи като "Любов" и "Свобода".

По време на Лондонската седмица на модата ще се проведат над 50 ревюта и 30 презентации.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене