Сексът – най-добрият детектор на лъжата

Чувала съм толкова пъти, че езикът на тялото не лъже, че някак вече ми върви в пространството като клише. Ама, мамка му, така е. Еле пък в секса – онзи най-добър детектор на лъжата.

Може да изпадаме в ступор, щом съзрем емоционалния ни блян, ама ходи обяснявай на плътта си, че това е най-добрият любовник на света. Ако тя няма желание да флиртува с вратните му ямки, ще ти се изсмее като ехиден член на МЕНСА. Ще свисти сарказъм в ухото ти, задето си толкова глупава, че не си успяла да прозреш простичкия факт – сухотата на вагината и омекналия пенис вървят ръка за ръка с невъзможността за манипулация.
На каквито и учения да се подложим, все няма да примамим мокротата в предверието на утробите си, ако плътта е на режим „лъжа”. Тая работа не става с воля, а с искреност към тебе си. И без това живеем в свят, накиснат в лицемерен ентусиазъм. Място, в което все по-често ни е трудно да кажем дали някой наистина ни харесва или просто се е задължил да му станем симпатични. Ей така - от скука, от страх от самотата, от недобре отгледано его.

Хората обичаме да лъжем за исканията си. Скътани в ъгъла желания, стоят уморени в очакване да си признаем какво ни мъчи. За съжаление понякога сексът представлява одобрена резолюция, която ни дава правото два пъти в седмицата да изпитваме фалшив оргазъм. Дава ни правото да се заблудим, че може да излъжем клетките, които биха вибрирали натрапчиво в други ръце.

Целия текст четете на mila.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене