Мел Би няма да плаща издръжка на стивън Белафонте

Мел Би СНИМКА: РОЙТЕРС

Бившата спайска Мел Би е накарала Стивън Белафонте да подпише предбрачно споразумение и затова той не може да получи половината от богатството й при развода, съобщи Фимейл фърст, предава БТА.

Максималната сума, която Белафонте може да получи, е пет милиона британски лири. Състоянието на Мел Би се оценява на 48 милиона лири. Белафонте би могъл да иска и по-голяма сума от предвидената в споразумението, ако представи документи, че е отказвал работа, за да подкрепя бизнес начинанията на 41-годишната звезда. При всички положения обаче не може да иска общо повече от пет милиона.

Мел Би, чието пълно име е Мелани Браун, подаде документи за развод след почти десетгодишен брак с продуцента Стивън Белафонте в началото на седмицата. Като дата на раздялата тя посочи 28 декември.

Делото ще се води в Лос Анджелис.

Мел Би и Белафонте сключиха брак през 2007 г. и имат едно дете - петгодишната Мадисън. Според документите, получени от сп. "Пийпъл", певицата иска съвместно попечителство на детето. Тя има още две дъщери от предишни връзки - 9-годишната Айрис Мърфи Браун, чийто баща е актьорът Еди Мърфи, и Финикс Чи Гулзар, чийто баща е бившият съпруг на Мел Би, танцьорът Джими Гулзар.

Белафонте има 12-годишна дъщеря от предишна връзка.

В документите за развода Мел Би иска съдът да няма право да присъди съпружеска издръжка на Белафонте.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка

Напишете дума/думи за търсене