Аксесоари за коса, които трябва да имаме тази пролет

Пролетта носи цветя не само в градините, но и в косите. Този сезон прическите са свежи, а аксесоарите за коса още по-романтични.
Цветна диадема, изящни фиби или шармантен шал са само част от арсенала, с който ще властвате модно по улиците.

Цветна диадема
Цветята в косата винаги са придавали женственост и нежност, но сега са един от официалните фешън викове на пролетта. Ако искате да покажете бохемската или момичешката си страна, това е помощникът ви за това. Цветната диадема е добавка към външния ви вид, с който не може да се сбърка. Ако пък сте привърженици на естествените материали, може сами да си изплете венец от пролетни китки, който да краси главата ви и да ви дава усещане за свободата на ширнали се пространства с полски цветя.

Шал
Във време, в което повечето от вещите ни имат не само по едно предназначение и са мултифункционални като употреба, защо пък изключение да прави шалът, с който доскоро сте завивали леко премръзналия си врат през по-студените дни.
С помощта на малък размер шал в активен колорит може много елегантно да подплатите различния си стил и да приберете немирните си къдрици.

Фиби
Защо да крием в шкафа този полезен аксесоар за коса, когато може шеметно да го поканим като част от имиджа ни.
За да стане още по-цветно, изберете фиби с различен дизайн и нюанс. Експериментирайте смело с прическите. Фибите идеално допълват плитки, неособено строги кокове или непослушни бретони.
Дизайнирайте косата си с фиби, както намерите за добре. Бъдете смели дръзки и различни.

Бижута за косата
Не е изключено украшенията за прически ала брошки, диско въшки, диамантени пръстени и прочие чудати стъкълца да се превърнат в следващото голямо нещо във фризьорската мода.
Тези лъскави аксесоари превръщат косата в красива госпожица с лъскави букли. Те са лесни за използване и не изискват допълнителни грижи за съхранение. Бижутата за коса ще ви дадат възможност да й придадете дух без това да накърнява особено целостта на портфейла ви.

Цялата галерия и текст вижте на Mila.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 стъпки до сбъдването на мечта
Ванга предсказва на Латинка Петрова, че ще срещне мъж без пукнат лев, сега двамата празнуват златна сватба
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!

Напишете дума/думи за търсене