5 начина да се справим по-лесно, когато той ни зареже

Така би възкликнала най-добрата ви приятелка и всяко друго разумно същество от близкото ви обкръжение. И с право. Земята няма да спре да се върти от факта, че той вече не е вашето момче, и животът съвсем няма да се трогне от решението му да изнесе самобръсначката и четката за зъби от общата ви баня.

Животът продължава, но само на вас не ви се вярва. Защото боли, защото е обидно, защото е тихо и смразяващо самотно. Защото си е чист обир. На време, чувства, планове и хиляди компромиси, които сте направили във времето, за да сте заедно. Отишли са на вятъра и няма мъдра сила на света, която да ви убеди в противното. Не може да живеете без него. Дали!

Той не ви допълва
Щом природата го е дарила с крака, с които може да си тръгне, значи няма как да му е отредено да допълва. Нито вас, нито когото и да било преди или след вас. Смисълът на връзката между двама души е да гради общото, в което две плюс две е равно на пет, а не да запълва празноти в индивидуалното. То е изцяло ваша собственост и отговорност, мъж за тази работа не трябва.

Имате собствен живот
Не бъдете черногледи, наистина имате и винаги сте имали такъв. Приятели, съученици, състуденти, колеги, работа, родители. Те са само ваши и не сте ги споделяли с него дори докато сте живели заедно. Даже и да сте, не са си тръгнали и определено са на ваша страна.

Целия текст четете на mila.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене