Елтън Джон отпразнува 70-годишнината си сред знаменитости

Елтън Джон СНИМКА: Инстаграм

Елтън Джон отпразнува 70-годишния си юбилей в събота в компанията на знаменитости, като Лейди Гага, Стиви Уондър и Кейти Пери, съобщи Контактмюзик, цитира БТА.

Семейството и приятелите на изпълнителя на хита "Rocket Man" присъстваха на парти в музея "Хамър" в Лос Анджелис. Те помогнаха да се съберат пари за фондацията за борба със СПИН на Елтън Джон и отбелязаха 50-годишното му партньорство с Бърни Топин в композирането на песни.

Кейти Пери, Хайди Клум, Дакота Джонсън, Матю Морисън, Райън Филип, Нийл Патрик Харис и съпругът му Дейвид Буртка бяха само част от присъстващите. Стиви Уондър изпълни песента си "Happy Birthday" от 1980 г. в компанията на Лейди Гага. Той изпя и песента "Daniel" на Елтън Джон от 1973 г., а Лейди Гага представи хита си от 2011 г. "Born This Way". На сцената се качи и Брайън Адамс, който изпълни "Rocket Man".

Елтън Джон винаги е обичал празненствата за рождените си дни и беше развълнуван, че може да отбележи годишнината си, докато все още прави това, което обича.

"Искам да напредвам през цялото време с нещата, които създавам, в съвместната си работа с творци и също с новите откритията на изпълнители. Мисля, че възрастта е незначителна, при условие, че поддържаме живи умовете си, като оставаме отворени към новите неща. Мога да съм също толкова развълнуван от нов изпълнител, който ми представя демото си, колкото и от нов запис на един от моите музикални герои. Бих се развълнувал от това, че ще свиря в нов град, където никога не съм бил, или от това, че ще посетя отново място, което познавам добре, и ще видя как се е променило", каза певецът в свое изявление.

Елтън Джон допълни, че е по-щастлив от всякога на този етап от живота си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене