Странният случай на женския оргазъм

Ей така, както си лежите под, върху, пред тялото на партньора си, в главата ви се блъскат въпроси, свързани с Големия взрив. Онзи, който може би този път ще ви споходи. Колко още ми трябва, за да свърша? Коя позиция ще ми помогне по-бързо и изобщо да получа оргазъм? Възможно ли е всеки път, когато правя секс да крещя от удоволствие? Питания, на които отговорите може би се крият в следващите редове.

Оргазъм на зърна

Да, има и такъв. Някои жени оргазмират, когато любовникът им стимулира само зърната. Тогава се отделя окситоцин – същият химикал, който причинява контракции на уретрата и вагината по време на оргазъм. Усукването на зърната води до увеличаване на кръвния поток към гениталиите, което е възможно да отключи началото на зърнен оргазъм.

Предиграта е един от чалъмите

Колкото повече целуване и галене, толкова повече кръв на правилните места. Нещо, което ще направи женствеността ви още по-осезаема. Трябват ви между 10-20 минути стимулация, за да достигнете до кулминацията.

Само 20 секунди?! Стига толкова!

Ако мислите, че ви трябва цяла вечност, за да стигнете до върха, а той трае само няколко секунди, да знаете, че не сте много добри по математика. Средното времетраене на оргазма е 20 секунди, като по това време имате ритмични контракции на всеки 0,08 секунди. Може да ги направите по-осезаеми, ако практикувате кегел упражнения между тях.

Целия текст четете на mila.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене