РАК: Начинания

РАБОТА Приемете деловите предложения, които ви поднасят през първите три дни от седмицата. Въпреки вашето съмнение ви носят материални успехи. Не пропилявайте възможностите си за отдавна планирани начинания заради прекалено дълъг размисъл и колебливост въпреки ретроградния Меркурий. От понеделник, вместо да успявате, вие сте прекалено чувствителни към всичко, което се говори зад гърба ви, и приемате емоционално критиката. Настъпил е моментът да прецените възможностите си и да се заредите със самочувствие. В общуването с нови познати запазете спокойствие и не напрягайте атмосферата с пълното отрицание на всяка казана дума. Появата на ваши покровители, които ценят уменията ви и искат да ви помогнат, е приятната ви изненада през последния ден от седмицата. Очаква ви и успешното разрешаване на делови проблеми.

ЗДРАВЕ Здравето ви е сравнително стабилно. Не прекалявайте с концентратите дори и ако сте на коктейл или парти. Пазете се от преяждане заради риск от стомашни проблеми и хранителни разстройства.

ЛЮБОВ Вечер проявете отговорност към семейните си задължения и се заемете с разрешаването на лични проблеми. За разнообразие заведете поне веднъж близките или любимите си хора на ресторант.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Характеристики на 5-те вида лидери
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене