Звезди дами, по-високи от своите любими (галерия)

Да стоиш изправена с вдигната глава и вирната брадичка, невинаги е лесно – особено ако си с една глава по-висока от мъжа, когото си гушнала под мишница.
Размерът може и да няма значение, но разликата в сантиметрите понякога ни пречи да потъваме в очите на другия, защото - дори и боси, погледът ни ще среща в най-добрия случай влюбеното му чело. Това обаче не пречи на доста смели и захвърлили предразсъдъците дами в Холивуд да обичат по-къси от тях господа. Все пак народът твърди, че в любовта и на война всичко е позволено.

Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм
Стейтъм може да е един от съвременните екшън герои, които безстрашно трепят разните му там лоши момчета, и на екрана да изглежда исполински, но в реалността неговата любима британска манекенка е малко по-пораснала от него.

Хелън Ласичан и Фарел Уилям
Въпреки че най-големият хит за 2013-а е негов, създателят на Happy не е толкова извисен в пространството, що се отнася до генетика.
Продуцентът, който е виновен за успеха на много изпълнители, преди две години се ожени за дългогодишната си приятелка Хелън Ласичан, която е топмодел и дизайнер. И както подобава модният подиум, манекенката трябва да е висока.

Целия текст и галерия вижте на Mila.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене