Американски влогъри снимат в София филм с Никълъс Кейдж

Крисия си прави селфи с Виталий Здоровецки.

Ютюбърите Аманда Керни и Виталий Здоровецки от няколко дни са в България. Причината е участието им в холивудската продукция “211”, която се снима в киностудио “Бояна”. Главна роля в нея има Никълъс Кейдж. Двамата влогъри ще влязат в образа на семейна двойка. Дъжд от куршуми обаче ще развали семейната им идилия.

Двамата се срещнаха със свои фенове в софийски клуб. В уречения час пред вратите му имаше огромна тълпа от близо 1000 човека.

Сред тях бяха българският представител на Евровизия Кристиян Костов и малката певица Крисия Тодорова.

“Аз съм голям фен на Аманда - казва Кристиан. Той следи канала ѝ в ютюб от 2014 г. - Много е забавна и яка. Даже едно време ми беше тапет на телефона.” Като видял, че Аманда е в София, го помислил за някаква шега. Направил обаче всичко възможно, за да я види на живо.

Кристиан Костов се запозна с Аманда Керни.
Кристиан Костов се запозна с Аманда Керни.

Крисия научила за срещата от интернет. Аманда Керни обявила новината в профилите си в социалните мрежи. “Радвам се, че бях точно днес в София - казва Крисия. Допълва още: Харесвам усмивката на Аманда и обожавам клиповете ѝ. Винаги е забавна и успява да ме разсмее.”

Виталий пристигнал за първи път в България в понеделник, но не смята да си тръгва все още.

“Ролята ми е малка, но филмът ще бъде голяма работа и това ме радва”, казва той. “Да съм в една стая с Никълъс Кейдж, направо ми взе ума”, допълва влогърът. Досега не е имал време да разгледа много от страната. Видял е обаче храм-паметника “Св. Александър Невски”. “Тази вечер мисля да изляза и ще купонясвам, ще усетя българския нощен живот”, казва Виталий.

Аманда напусна страната вчера сутринта. “Снимахме тук и сега трябва да се връщам в Ел Ей, където работя. Но страната е много красива, не очаквах да видя и сняг”, казва с усмивка влогърката. Не е успяла да види българските забележителности, но обещава следващия път, когато стъпи на българска земя, да го направи. За Никълъс Кейдж смята, че е много фокусиран, когато работи, и това го прави страхотен професионалист. “Много се радвам, че успях да се запозная с него.”

Двете звезди се постараха да обърнат внимание на всеки дошъл да се снима с тях и да получи автограф, това продължи близо 3 часа.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене