Концерт в памет на Джордж Майкъл може да не се състои

Джордж Майкъл

Журналистката и телевизионна водеща Естър Ранцен ще се срещне с близките на Джордж Майкъл, за да получи одобрението им за концерт в негова памет, съобщи Контактмюзик.

Плановете за концерт в памет на Джордж Майкъл бяха обвити в съмнения, тъй като семейството му не е одобрило организирането на подобно шоу.

Естър Ранцен, която бе приятелка на починалия певец, се надява да организира музикално шоу в памет на изпълнителя на хита "Careless Whisper", за да събере средства за благотворителност. Джордж Майкъл бе намерен мъртъв на 26 декември 2016 г. Естър скоро ще се срещне с близките му, за да поиска благословията им за шоуто, предава БТА.

Запознати с плановете за концерта смятат, че шансовете шоуто да се състои са едва 50-процентни. "Най-важното ще е семейството му да одобри всичко, свързано с евентуалното шоу - заяви източник, цитиран от в. "Мирър". - Естър и организаторите не желаят да се ангажират с нищо, преди да са разговаряли със семейството му. Засега е голяма вероятността да няма шоу, защото семейството му не е дало съгласието си за него. Предстоящата среща ще даде отговор на въпроса дали ще има концерт в негова памет или не."

Естър Ранцен е основателка на младежката гореща линия "Чайлдлайн", на която Джордж Майкъл дари 2 милиона британски лири от приходите от сингъла си "Jesus to a Child". Ранцен се надява, че концерт в негова памет ще може да бъде организиран в Ройъл Албърт хол в Лондон през октомври.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене