Любо Ганев награби Джулиана Гани

Любо Ганев е гушнал блажено сексбомбата Джулиана Гани

Добромир ДОБРЕВ

Волейболната легенда Любо Ганев хлътна по Джулиана Гани. Двамата бяха част от журито на конкурса за красота "Мис Лайфспорт", който се проведе в популярен пиано бар. Сред останалите оценяващи личаха имената на фолкпевицата Ивена и на скандалната манекенка Катрин Вачева.
Гигантският силиконов бюст на плеймейтката веднага се наби в полезрението на Любо, който е известен ценител на женската красота. 210-сантиметровият гигант не откъсна поглед от деколтето на Джулиана, а след това седна до нея и започна да й гука. Запленен от сексапила й, Ганев дори я помоли за няколко общи селфита.
Не е ясно дали флиртът между Любо и моделката, която изгря на корицата на "Плейбой", е прераснал в нещо повече. Вицепрезидентът на волейболната федерация има сериозна приятелка - Кремена Русева. През март той дори я заведе на романтична почивка във Венеция. Пред "България Днес" самата Джулиана потвърди, че си пада по огромни мъже като волейболиста.

Рокличката едва успя да удържи напращелия й бюст
Рокличката едва успя да удържи напращелия й бюст

"Любо е страхотен човек. Има чувство за хумор. Забелязва се отдалеч. Падам си по високи мъже. Дали бих правила секс с него? Защо пък не!", загатна Гани. Тя призна още, че никога през живота си не е играла волейбол, но е добра в танците и в други неща...
Моделката е на корицата на "Плейбой"
Моделката е на корицата на "Плейбой"


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Христос воскресе, скъпи читатели!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии

Напишете дума/думи за търсене