Изгониха Юлиан Константинов от “Аз обичам България”

Оперният певец твърде на сериозно взел участието си в играта, смениха го с Иван Ласкин.

Уж беше само една игра, в която участниците трябваше да се смеят, шегуват и правят всичко само и само да забавляват зрителите. Там, където има състезателен елемент обаче, рано или късно се нажежава напрежение, страстите се разпалват, главните действащи лица забравят добрите обноски, улисани в стремежа си да грабнат победата.

Нещо подобно се случи с Юлиан Константинов и неговото участие в забавното шоу "Аз обичам България". От две предавания насам феновете на играта се чудят къде е капитанът на единия от двата отбора. Юлиан винаги излизаше в компанията на трима популярни личности и трябваше да надвие отбора на Андрей Слабаков и неговите популярни избраници.

Константинов и Слабаков умееха да се шегуват един с друг, да се дразнят взаимно и да създават необходимото напрежение помежду си, за да изглежда като истинско състезание. Увлечен в шеги и закачки, устатият оперен певец

губи присъствие на духа и често започва да повишава тон на участници и екип Претенциите на Константинов са най-разнообразни и се стига дотам, че той започва да се сърди, че му подбират по-безинтересни партньори и заради тях губи от отбора на Слабаков.

"Това в никакъв случай не е футболен мач или боксов двубой. Идеята е всички да се забавляват и да го направят смешно за зрителите. Само че на Юли спортната жилка му е силна и той не успя да я пренебрегне. Започна да се кара на всички около него, което изнервяше ситуацията. А тези предавания може и да са забавни, но всъщност са трудни за снимане. В тях участват все хора с претенции и започне ли да скърца машината, веднага се усеща", разказват от Нова телевизия, която излъчва шоуто "Аз обичам България".

На оперния певец и шоумен на няколко пъти му е направена остра забележка, но той продължава с крясъците и недоволствата. Чашата на търпение прелива и продуцентите взимат решителни мерки, освобождавайки Юлиан Константинов от задълженията му на капитан на един от отборите в шоуто.

На неговото място е привлечен не по-малко устатият и емоционален Иван Ласкин. Актьорът поне засега изглежда, че се чувства в свои води. В последното шоу той танцува, скача, вика и гушка изкуствената овца в студиото. Зрителите явно харесаха номерата му и след идването на Ласкин рейтингът на предаването върви нагоре.

Големият въпрос е дали Ласкин ще влезе в релси, тъй като и той е известен с бунтарския си нрав и спортния си хъс. Поне засега идилията е пълна и Ласкин добре си партнира с опитния Слабаков.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене