Филип Киркоров идва в България за „Гласът на България“?

Ивайло Филипов; Снимки: "Гласът на България"

Руската звезда обеща да подкрепи протежето си Ивайло Филипов

Руската звезда Филип Киркоров най-вероятно ще дойде в България специално за музикалното шоу „Гласът на България“. Суперзвездата на руската естрада обеща още в самото начало на предаването да подкрепи своя любимец Ивайло Филипов, ако стигне до финалите. Така и стана, младежът е един от финалистите, които ще се състезават помежду си на живите концерти на шоуто на 28 май, 4 юни и 11 юни, когато ще стане ясен големият победител.

Момчето от Бургас стана известно с познанството си с любимия на Алла Пугачова, който дори беше виртуален гост по време на третия епизод от кастингите „на тъмно“. Киркоров се появи в шоуто със специално видео обръщение към Ивайло, с когото неведнъж е пял на голяма сцена. Киркоров е идол за момчето, което е било финалист в руското издание на шоуто през 2014 година. Самият Филипов поразително прилична на руската звезда и поради тази причина зрителите го определиха като по-младо копие на Киркоров.

17-годишното момче от малко е влюбено в песните на звездата на руската естрада и още в детска възраст се запознава с Киркоров, който става негов покровител.

„Ако стигнеш до финал, ще се радвам да изпеем една песен заедно. Стискам ти палци и те поздравявам! Твой Филип Киркоров“, заяви при видеопосланието певецът и сега всички очакват да си удържи на думата и да се появи в четвъртия сезон на музикалното шоу.

Самият Ивайло още от появяването си в шоуто е сочен за сигурен финалист. Освен, че има невероятен глас, той притежава и сценично поведение и се държи най-уверено от всички участници на сцената на шоуто. До момента 17-годишният бургазлия преодоля всички препятствия в музикалното риалити, но конкуренцията е жестока и на живите концерти борбата между кандидатите за любим глас на България ще е жестока.

Видеопосланието на Киркоров в началото на предаването
Видеопосланието на Киркоров в началото на предаването
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене