Диляна Попова с халка

Загадъчна халка на безименния пръст показва Диляна Попова! Бижуто краси дясната ръка на една от най-сексапилните жени в родината. Бижуто предизвиква множество въпросителни, тъй като Диляна до този момент не е обявявала да има нов мъж в живота си.


Снимки, с които единствено "България Днес" разполага, показват мистериозния пръстен на брюнетката. Не ясно какво точно симолизира бижуто и дали Диляна сама го е избирала, или е скъп подарък. Пръстенът е единственият, който краси ръцете на моделката, което означава, че й е ценен и може да е от някой господин.


Топпапараците на "България Днес" уловиха Диляна в малкото свободно време, което има. По-голяма част от деня си Попова прекарва със сина си Борил. Откъснала се за бързо от майчинските ангажименти, моделката бърза да приключи с някои ангажименти.


Диляна зарежда портфейла с няколко стотачки от най-близкия банкомат и провежда важен телефонен разговор. От фотосите ясно се вижда, че моделката е напрегната и не е в настроение. Брюнетката се мръщи на това, което чува от отсрещната страна на слушалката и нервничи.
Приключвайки бързо работата си на банкомата, актрисата се отправя към вкъщи с лъскавия си джип. Скъпарското возило на стойност 50 бона стана нейна собственост малко след окончателната раздяла с Асен Блатечки, което роди слуховете, че именно бащата на първородния й син й го е купил като извинение за страданията, които й причини.


Диляна изглежда още по-отслабнала. След раждането на сина си Борил красавицата рязко свали килограми. Сега Попова е още по-фина и с нова прическа. С напредването на възрастта малкото килца са се отразили на кожата на хубавицата и първите бръчки вече са налице.


Попова най-сетне преживя унизителната и тежка раздяла с Блатечки. След като я заряза бременна от него и се върна при съпругата си и първородната си дъщеря, Диляна дълго време беше смазана и единствената й комуникация с Асен беше по повод общия им син.


Към днешна дата Диляна е простила на екслюбимия си и двамата дори са в приятелски отношения. Попова удиви потребителите в социалните мрежи, след като хареса снимка на Асен. На кадъра Блатечки е облечен като полицай и държи палка. Моделката бе първата, която одобри предизвикателния секси фотос на бившия си, от което стана ясно, че лоши чувства към него вече не таи!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка

Напишете дума/думи за търсене