Още книги с промо код на страхотна цена!

И тази седмица сме подготвили три книги в красив футляр на промоционална цена. В комплекта влизат „Алиса”, „Хайди” и „Тайната градина”. И трите книжки са част от списъците за лятно четене. Освен това са прекрасни, вдъхновяващ и незабравими романи, които всяка млада дама е добре да прочете.

Алиса, Хайди и Мери са три малки момичетата с различни характери и необикновени съдби. Всяка една от тях се сблъсква с трудности, които ги изправят пред редица изпитания, но точно тези изпитания им помагат да порастнат и да се изградят като личности.
Сега от издателство „Труд” предлагат комплекта с 20 % отстъпка и всяка от книжките излиза на цената на една списание. Така за 12 лв. ще се сдобиете с красив футляр с три детски романа.
Само от 27 до 30 юни поръчайте комплекта („Алиса", „Тайната градина", „Хайди”) тук с този промо код: ATH84 (на латиница).

"И изведнъж току покрай нея претича бял заек с червени очи! Не че в това имаше нещо чак пък толкова забележително. Нито пък имаше нещо чак толкова необичайно в това, че го чу да си мърмори: „Олеле! Олеле, майчице! Закъснявам!“
(По-късно, докато си мислеше за всички тези работи, на Алиса й хрумна, че си беше редно да се зачуди, но по онова време изобщо не й се стори чудно.)
Да, ама когато заекът взе, че измъкна часовник от джоба на жилетката си, погледна колко е часът, и се юрна да тича, Алиса се стресна и скочи на крака. Изведнъж й просветна, че никога досега не беше виждала заек с жилетка, още по-малко – с джоб на жилетката, а пък да не говорим за часовник, който да извади от въпросния джоб!"

Из "Алиса в Страната на чудесата"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка
Ретрограден Плутон - изкореняване на стари модели на поведение

Напишете дума/думи за търсене