Кайли Миноуг пуска нов албум с кънтри звучене

Кайли Миноуг Снимка: Инстаграм

Поп певицата Кайли Миноуг се е насочила към повече кънтри звучене в албума, с който възнамерява да се завърне на авансцената, съобщи Контактмюзик, предаде БТА.

49-годишната Кайли работи над новия си диск заедно с композитори и продуценти на кънтри песни в Нашвил. Тя експериментира със съвсем ново звучене за новия си албум.

"Кайли в момента тества различни опции - заяви източник, цитиран от в. "Сън". - Тя винаги е харесвала кънтри звученето и би могла да го смеси с класическо поп звучене във вълнуващ проект."

Австралийската певица, която е известна с поп хитовете си, наскоро бе в звукозаписно студио заедно с отличения с "Грами" продуцент Нейтън Чапман. Сред знаменитостите, с които той е работил, са Тейлър Суифт и Шаная Туейн.

Миналия месец стана ясно, че в новия албум на Кайли ще се говори за раздялата й с Джошуа Сас. Изпълнителката на хита "Spinning Around" сложи край на романса си с Джошуа през февруари и се появиха слухове, че феновете ще могат да разберат каква е причината за раздялата между двамата, когато излезе новият й албум.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка

Напишете дума/думи за търсене