Ненчо страда по Йоанна

Ненчо още страда по красивата Йоанна

Имитаторът на Бойко не може да прежали красивата певица

Няма късмет в любовта актьорът Ненчо Балабанов. Имитаторът на Бойко Борисов така и не може да открие идеалната жена за себе си.

Балабанов е отново сам
Балабанов е отново сам

Водещият на "Господарите" хлътва до полуда по някоя жена, след което тя го оставя и му разбива сърцето.


Ненчо все още не може да преживее раздяла си с Йоанна Драгнева. Балабанов прави редица опити двамата да се съберат отново, но чаровната певица категорично отказа.


За разлика от него Йоанна продължи напред. Наскоро Драгнева публикува снимка, на която личи огромен годежен пръстен. Избраникът на певицата е Васил Ананиев, който е бивш барабанист.


След като разбира, че бившата му половинка е сгодена, Ненчо подивява от яд. Той все още не може да си прости, че изпусна жена като Йоанна. Имитаторът на Бойко вярва, че бившата вокалистка на "Дийп Зоун" е точната за него.

Той дори бе готов да й предложи брак, но докато изчакваше, двамата се разделиха.

Драгнева продължи напред и се сгоди
Драгнева продължи напред и се сгоди


Въпреки че е смятан за секссимвол и за супержелан, Ненчо така и не успява да намери жената на сърцето си. След раздяла си с Драгнева участникът от "Капките" изживя кратка афера с красива тенис треньорка от Пловдив. Крахът на връзката им дойде, след като чаровната брюнетка разбра, че Ненчо още не може да прежали Драгнева.


Балабанов отиде без нежна половинка по време на екскурзиите си в Китай и Италия, което е показателно, че е отново сам. Откакто е без гадже, Ненчо прекарва все повече време с детето си. Освен това той има възможност да практикува любимия си спорт - тениса. Имитаторът на Бойко дори се пусна на турнир на полупрофесионалисти, където се представи на ниво.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене