Собственикът на восъчните фигури Цветан Атанасов: Изгавриха се с Тодор Колев!

Атанасов се грижи за фигурите си

Камен Во не пожела да е на една сцена с него

"Изгавриха се с Тодор Колев! Никога не съм се чувствал по-зле и в някаква степен унизен заради този голям човек и актьор."
Това сподели Цветан Атанасов, собственикът на първия у нас ретро музей на восъчни фигури със седалище във Варна.
Само преди ден той бил поканен от организаторите на събитие, посветено на Тодор Колев, да донесе восъчната фигура на Адама на вечер с песните на актьора.
"Първоначално ми показаха отреденото място, на което трябваше да сложа фигурата - опикана пътека с полуизгнили дъски до олющена стена. На всичкото отгоре бяха хвърлили един раздрънкан дървен палет с две счупени плочи отгоре за "подложка". Възмутих се и настоях - величие като Тодор Колев да е на сцената. Започнаха да ме разубеждават, че щели да пеят много музиканти, че ще има големи прожектори и тем подобни врели-некипели. Не им обърнах внимание и поставих любимеца на народа отпред на сцената до микрофоните. Място имаше много и не пречеше на никого. На сцената в този момент се упражняваха музикантите от "Джанго зе", разказа ни Цветан. И точно когато всичко се поуспокоило, се появил актьорът Камен Воденичаров, който почнал пламенно да разубеждава Атанасов да махне статуята. "Било страшно Тодор Колев да е на сцената, бил като жив, щял да шокира хората, а с очите си виждах как присъстващите се радваха на актьора. Зачудих се дали да споря с него, или да му изшия един зад врата, но се отказах. Взех си фигурата и си тръгнах. Не мога да позволя великани като Тодор Колев да са сврени в ъгъла, на опиканата пътека, скрити далеч от сцената", тъжно сподели Цецо.
Според него Воденичаров едва ли е осъзнал какво точно прави във вчерашната нощ. "Хората дойдоха не заради Камен, а заради песните на гениалния Тодор Колев. Не знам завист ли е, какво е да си на една сцена с него? Сигурно от това го е страх Воденичаров. Но иначе над 800 човека имаше, но не заради "недоразумението" Камен Во, който играе до болка изтъркани роли в до гуша дошлото на всички "Канале", ядосва се Цветан Атанасов.
От своя страна актьорът Камен Воденичаров не вдигна телефона си за коментар, потърсен от вестника.

Лили АНГЕЛОВА

Камен Воденичаров
Камен Воденичаров
Фигурата на Тодор Колев изплашила Воденичаров
Фигурата на Тодор Колев изплашила Воденичаров
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка

Напишете дума/думи за търсене