Колят и тровят фолкпевица заради женен мъж

Дебора пак има проблеми

Отървава се с прорезна рана на крака

Ревнива жена напада Дебора, която храбро се отбранява 

Фолкпевицата Дебора е участвала в брутално меле в заведение в град Бяла (Русенско). За това потвърди пред "България Днес" самата изпълнителка.
Дебора сподели, че е била нападната от ревнива жена, стигнало се е до размяна на удари с бутилки и по чудо се отървала без сериозни наранявания.
"Бях седнала на маса в заведението, когато до мен се приближи собственикът. Съпругата му е видяла това и е решила, че нещо правим. Нахвърли ми се и стана страшен скандал. В един момент започнаха удари с бутилки, а аз се отбранявах. Усетих, че кракът ми е срязан и имам рана. Не знам дали е от бутилка или нож, в суматохата не съм разбрала. Беше много страшно и в един момент си мислех, че може да се случи най-страшното", направи шокиращи разкрития фолкпевицата.
Дебора успяла да се измъкне невредима от конфликтната зона, но проблемите продължили да я преследват.


"На другия ден се върнах в заведението, за да хапна. Поръчах си супа и пържола с гъбен сос. Вероятно съм била натровена, защото изведнъж се почувствах изключително зле. Започнах да повръщам и ме приеха в болница. Близо едно денонощие бях на системи и много трудно се възстанових. Още усещам някакво неразположение", добави изпълнителката, която не казва категорично дали умишлено е била натровена с храна, или случайно се случило след инцидента от предния ден.
"Нищо не съм имала с този мъж, жена му нещо си е въобразила и така стана скандалът. Много неприятна случка и се надявам да нямам повече подобни проблеми", заяви Дебора.
Певица е с прорезна рана на крака
Певица е с прорезна рана на крака
Лежала е в болница
Лежала е в болница

Изпълнителката напоследък има доста трудности, като приключи сериозна връзка, след като се оплака, че е жертва на домашно насилие. Фолкпевицата дори показа снимки, на които е брутално пребита, и се закани, че повече няма да допусне нещо подобно да й се случи отново. А покрай проблемите в заведенията Дебора е наясно, че това е част от рисковете на професията на певиците, които се срещат с всякакъв тип хора. Като не липсват и доста агресивни.

Изпълнителката имаше проблеми и с домашно насилие
Изпълнителката имаше проблеми и с домашно насилие

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене