Енциклопедия „София” – хит на изминалата Алея на книгата

Безспорният хит на щанда на „Труд” беше „Енциклопедия „София”

Казват, че „Гугъл” уби енциклопедиите? От издателство „ТРУД” опровергават това. Тяхната „Енциклопедия „София”, издадена заедно с БАН и Столична община доказа, че когато един труд е направен професионално и с желание, той е ценна придобивка за всеки дом.

На изминалата Алея на книгата в София десетки столичани избраха да закупят именно двуезичната енциклопедия на столицата. Тя се превърна в най-продаваното заглавие на „Труд”. Сред останалите хитови книги са математическите читанки за 3., 4. и 5. клас, които имат нови тиражи и вече могат да се закупят в книжарниците из цялата страна.
Почитателите на Лусинда Райли закупиха и двете книги от поредицата „Седемте сестри”, а добрата новина от издателя е, че следващата книга за третата сестра от семейство Д'Аплиез е в печатница – „Сестра на сенките. Историята на Ася” ще можете да четете в края на месеца.
Сред останатиле книги, които столичани предпочетоха, са „Приключенията на Зайчето Питър” от Биатрикс Потър, „Тефтерчето на Левски”, трилогията за „Тримата мускетари”, „Мечо Пух” – пълно издание, „Енциклопедия на лечебните растения в България” и много други.

Романите на Лусинда Райли бяха търсени от дами с добър вкус
Романите на Лусинда Райли бяха търсени от дами с добър вкус
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Христос воскресе, скъпи читатели!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии

Напишете дума/думи за търсене