Илияна Йотова на ревюто на Жени Живкова

Жени Живкова на финала на дефилето. Вдясно е дъщеря й Андреа.

Жени Живкова показа новата си колекция за сезон есен-зима с ревю в София във вторник вечерта. Лице на колекцията е дъщерята на дизайнерката - Андреа Стефанова.

На дефилето бяха представени 65 тоалета, които бяха аплодирани от представители на политическия и светския ни елит. Вицепрезидентът Илияна Йотова изгледа ревюто от първия ред и подари букет с цветя на Жени Живкова при появата ѝ на подиума на финала. Сред гостите бяха Татяна Дончева, Виолина Маринова, Жени Славова, Венелина Гочева, Жени Калканджиева, Светлана Шаренкова, Весела Драганова, Теодора Дренска, Христина Христова, Людмила Филипова, Мария Петрова, Кристина Димитрова. В публиката бяха и дипломати от посолствата на Азербайджан, Китай, Индонезия, Хърватска и представители на Армения.

В ревюто колекцията бе разделена на две теми - всекидневни тоалети и официални. Дизайнерката лансира удължаване на полите и роклите. Най-късите са малко над коляното, сериозно присъствие имат вариантите до средата на прасеца.

При мантата и саката Жени Живкова използва реверите като акцент и ги показва в различни варианти - класически, тип “шал-яка”, висок или смъкнат ревер, както и асиметрия, съчетава два вида при един тоалет.

За изработването на ризите и блузите използва коприна, дантела и трико. В колекцията си добавя още материи като вълна, букле, кожа.

Актуалните цветове за есента и зимата, показани от Жени Живкова, са черно, сиво, бежово, бяло и турскосиньо. В колежански стил са моделите в пепит и каре, към които са добавени апликации от дантела.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене