Алисия и Венета в съюз срещу Николета!

Лозанова не може да го преживее

Райкова заби НиЛо в земята, фолкпевицата проговаря за Бирмата

Жесток шамар за Николета Лозанова!
Вечната врагиня на плеймейтката сяда на горещия стол в предаването "Папараци" седмици след като НиЛо бе изритана от мястото си на водеща.
"Не съм предполагала, че ще ми бъде толкова приятно да съм тук" - са първите думи на Ася в предаването, изказани с голяма доза ирония. За никого не е тайна, че Алисия от няколко години е под прицела на папараците на НиЛо и бе жестоко оплювана многократно.
Ася ще е първият гост на Венета Райкова, откакто блондинката е водеща на "Папараци". Срещата между двете се очаква да е епична и несъмнено ще засегне егото на НиЛо. И Алисия, и Венета са трън в очите на моделката. С едната се бореха за креватите на едни и същи мъже, а с другата за зрителски рейтинг.

Венета Райкова с нов старт
Венета Райкова с нов старт

Срещата на Райкова с фолкпевицата се прие от зрителите на "Папараци" като сътрудничество между двете срещу Лозанова. След като една от най-успешните водещи зае мястото й, Ася й нанесе още един удар, приемайки да гостува в "Папараци".
Очаква се само и единствено пред Венета Алисия да разкрие подробности за личния си живот, който по принцип ревностно пази в тайна. Как се развиват отношенията между нея и Жоро Бирмата, е тема, която живо вълнува феновете й и според тях само Райкова може да изкопчи истината за това.

Алисия удари шамар на Николета
Алисия удари шамар на Николета

"Това е мило, готино и положително" - така Венета определи гостуването на Алисия в предаването си, готова да разбие конкуренцията.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Христос воскресе, скъпи читатели!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии

Напишете дума/думи за търсене