Мелания бере зеленчуци в Белия дом, продължи традицията на Мишел Обама (Снимки)

Съпругата на президента Тръмп бе подбрала за появата си в градината карирана риза, тъмносини дънки и подходящи спортни обувки в допълнение с червени градинарски ръкавици  СНИМКИ: Ройтерс

На прага на есента първата дама на САЩ Мелания Тръмп посрещна деца в градината на Белия дом. Съпругата на Доналд Тръмп продължи традицията, установена от Мишел Обама, предава Дарик.

Мелания Тръмп прекара петъчния следобед в градината на Белия дом с местни деца. Тя бе заснета да бере чушки и праз лук, да полива растенията и да разговаря с учениците, насърчавайки ги да ядат плодове и зеленчуци и да се придържат към здравословното хранене.

Съпругата на президента Тръмп бе подбрала за появата си в градината карирана риза, тъмносини дънки и подходящи спортни обувки в допълнение с червени градинарски ръкавици.

Впечатление направи и цената на ризата й от 1380 долара. Очевидно тя трудно може да се приеме за дреха, с която се събира реколтата. Мнозина обаче напомнят, че Мелания Тръмп не харчи парите на данъкоплатците за тоалетите си. 

 
 
 
 
 
 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 стъпки до сбъдването на мечта
Ванга предсказва на Латинка Петрова, че ще срещне мъж без пукнат лев, сега двамата празнуват златна сватба
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!

Напишете дума/думи за търсене