Звезда от "София ден и нощ"печели "Мис Плеймейт"

Любен Дилов-син пие и пуши с кандидатките

Анна-Мария Чернева фаворит да грабне титлата

Звездата от сериала "София ден и нощ" Анна-Мария Чернева е най-вероятната победителка в конкурса "Мис Плеймейт", научи "България Днес".
Сексбомбата е смятана за фаворитка за приза веднага след като кандидатките бяха представени в сряда вечерта.
Чернева стана популярна с ролята си в сериала "София ден и нощ". След като там изгря звездата й, брюнетката иска още повече да добие популярност. Именно поради тази причина тя се записва за участие в конкурса. Анна-Мария е най-известната сред претендентките и със сигурност останалите имат респект от нея. Чернева е и с най-големите форми сред участничките.
И тазгодишните кандидатки са натъпкани яко със силикон - в гърдите, в задника, устата и къде ли още не. Има и руси, има и черни. Сред кандидатките отново има и майка. Най-опасна изглежда Брита. 22-годишната блондинка обича да стреля. Дори има собствено стрелбище.
Тази година се появи пищна блондинка с фамилията Марешка, но тя няма нищо общо с председателя на "Воля" Веселин Марешки. За сметка на това арменката Ева Бербериан има баща политик.
Представянето на плеймейтките не мина и без Христо Сираков. Ицо Стоте манекенки внимателно огледа кандидатките и със сигурност вече ги е оценил. Компания на бизнесмена правеха две бивши участнички - Деси Димитрова, по-известна като Деси Фотосесията, и Маги Иванова.
Водещ на шоуто отново бе Любен Дилов-син. Той определено знае как да си направи купона по-весел. Журналистът обича живота и не пропуска да му се порадва. В компанията на страстните кандидат-плеймейтки Дилов не спря да пие уиски след уиски.
Докато изчакваше да започне шоуто, писателят обикаляше с чаша в ръка и търсеше компания за раздумка. За кратко време Дилов гаврътна няколко питиета и езикът му стана още по-пиперлив.
Любен се качи на сцената с чашата в ръката и за малко да излезе с нея и пред гостите. Все пак в последния момент водещият се усети и я остави.
Дилов призна, че си има и любимка сред кандидатките. Тя се казва Даниела и е успяла да впечатли бившия депутат с работа си. Брюнетката се занимава с ремонти на мотори и с това е спечелила Дилов-син.
"Представяте ли? Тя поправя мотори", каза Любен при представянето на Даниела.
След като всички красавици се показаха пред света и стана ясно, че те са кандидатките за короната, започна същинското шоу.
Момичетата набързо се намърдаха в голямо сепаре и започнаха да танцуват и да се забавляват. Кандидатките също удариха по едно-две питиета, за да си вдигнат настроението още повече, и палуваха с Любен Дилов, който не се откъсна от засуканите гърли.

Анна-Мария е най-познатото лице сред кандидатките
Анна-Мария е най-познатото лице сред кандидатките
Дилов в компанията на плеймейтките след края на шоуто
Дилов в компанията на плеймейтките след края на шоуто
Биляна и Брита се надяват да грабнат титлата
Биляна и Брита се надяват да грабнат титлата
Любен Дилов не остави чашата
Любен Дилов не остави чашата
Нора се хареса много на публиката
Нора се хареса много на публиката
Христо Сираков
Христо Сираков
Даниела оправя мотори, има и деца
Даниела оправя мотори, има и деца
Марешка изглежда скромна
Марешка изглежда скромна
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене