Бизнесът на шеф Петров закъса

Шеф Петров бе атракцията във "ВИП брадър"

След изцепките му във "ВИП брадър" 

Ресторантът му в центъра пустее, клиенти го хулят в интернет 

Шеф Петров го закъса яко след "ВИП брадър".
С поведението си в къщата кулинарят си навлече куп негативни коментари дори и от най-големите си фенове. Те са категорични, че повече няма да стъпят в ресторантите на шеф Петров, след като са видели какъв човек е.
"Той е срам за готвачите. Не искам и да си помисля, че този ми приготвя вечерята. Никога няма да посетя ресторант, в който готви полово неспособна лоена топка като този смешник", гласят част от коментарите в сайта на ресторанта на готвача.
"България Днес" научи, че бизнесът на кулинаря в последно време не върви. Заведението, което се намира в центъра на София, вече не се пръска по шевовете, а в него има най-много по две заети маси вечер. Именно по тази причина той приема да прекрачи къщата на Големия брат, но това май му изигра лоша жега.

Борис Петров на няколко пъти за малко да бъде набит от брадърите
Борис Петров на няколко пъти за малко да бъде набит от брадърите

С арогантното си и надменно поведение шеф Петров стана най-мразеният и хулен участник в тазгодишния формат на риалитито. Във "ВИП брадър" готвачът показа истинското си лице и тежък характер, с което си навлече много негативи и изгони старите си и потенциални нови клиенти.
Дори Черната Златка скочи на готвача за държанието му. "Шеф Петров е жена", избухна в социалната мрежа Димитрова.
Кулинарят дори не показа и майсторските си умения в къщата. Манджите му не бяха оценени високо от брадърите. Съквартирантите на няколко пъти се усъмниха в уменията на готвача Боби и дадоха слаба оценка на гозбите му.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене