Бойна мацка се съблече

Кели Кели захвърли дрехите Снимки: Инстаграм, личен профил

Феновете на световната федерация по кеч (WWE) ще имат още един подарък, който да добавят в списъка си за коледните празници. Невероятната Кели Кели пусна секси календар 2018.

Бившата шампионка показа всичко от себе си. Та се снима чисто гола. Красавицата, чието истинско име е Барби Бланк, вече се похвали с някои от кадрите за календара в инстаграм. След това качи нови пози в официалния си сайт.

"Календарът е готов!!! Вземи го!!! Ето една причина за още по-гореща 2018-а!!! Пускаме го днес!", написа Кели.

Това не е първият път, в който блондинката привлича вниманието в последните месеци. През октомври тя се раздели със съпруга си. 30-годишната кечистка и бившият играч в NHL Шелдън Сърай се ожениха на 27 февруари 2016 г. в Кабо Сан Лукас след година и половина връзка. Но явно любовта им бързо си е отишла и блондинката вече обяви, че отново е сама.

Корицата на календара
Корицата на календара

Кели се отказа от кеча през 2012 година. Тогава тя заяви, че се нуждае от време, за да излекува тежката си травма на врата. Разкри и че има планове да стане професионален модел. Преди няколко месеца тя се върна в световната федерация, като стана неин посланик.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене