3 лоши снимки “състарили” новата Мис България

Снимка на новата Мис България от профила й във фейсбук  СНИМКИ:  ЦВЕТОМИР  САРАЧИЛОВ И ФЕЙСБУК

Тамара Георгиева е на 24 години по кръщелното си.

Вадят го, след като хейтъри я обвиниха, че лъжела за възрастта

Изборът на новата Мис България Тамара Георгиева предизвика истинска вълна от коментари в социалните мрежи. Мнозина се усъмниха, че е излъгала за възрастта си и съвсем не изглеждала като 24-годишна.

“Тамара наистина е на 24 години и всичко тръгна от 3 лоши снимки, които бяха пуснати в интернет. Родена е на 31 март 1993 г, пише в кръщелното ѝ. В действителност тя изобщо не изглежда така, от конкурса има и други снимки, на които се вижда, че е красива, но навсякъде пускат само тези три. Освен това има страхотно и хармонично тяло. Напълно отговаря на всички критерии, владее и три езика. Знаете, че един лош кадър може да загрози и най-голямата красавица”, каза собственичката на конкурса “Мис България” Ирина Папазова.

На нападките в онлайн пространството отговориха и много защитници на новата миска. Близки до нея са категорични, че снимката, на която тя е в профил и заради която я сравниха с Баба Яга, е обработвана. Според тях някой недоброжелател нарочно ѝ е уголемил драстично носа и му е добавил гърбица, каквато всъщност изобщо няма. И наистина, на снимките, които могат да се видят в профила във фейсбук на Тамара, тя изглежда доста различно от тиражираните три кадъра в онлайн пространството. (24часа)

Тамара Георгиева и Ирина Папазова след конкурса
Тамара Георгиева и Ирина Папазова след конкурса
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка
Ретрограден Плутон - изкореняване на стари модели на поведение

Напишете дума/думи за търсене