Софка СМЕНИ ГРИНГО с ЛОРЕНЦО

Софка грее от радост до Лоренцо

Имало едно време една ромска перла - тя се казвала Софи Маринова.

Десет години Софка бе със съпруг на име Петър, после се разделиха, после тя залюби сина му Дачо (от предишен негов брак, де). Връзката мащеха-доведен син просъществува няколко години, после и те се разделиха. После Софка се влюби в Гринго, но него го арестуваха. И тя сменя арестанта Гринго със своя собствен син Лоренцо. Но само на сцената!

Стана на 42
Стана на 42


Онази вечер ромската (да не се бърка с "морската") перла отпразнува 42-ри рожден ден с бурен купон в Града под тепетата. Облечена в стилни червено-черни одежди (и съчетаващи ги черни коси и алено червило), рожденичката приличаше повече на огнена испанка, отколкото на пошлите чалгаджийки, които знаят само да си показват задника и да друсат заголени цици. Специална изненада получи Софка - огромен и скъп букет, специална торта, ярки фойерверки вместо скучни свещи и безброй пожелания от купонджиите.

Гринго още е в ареста
Гринго още е в ареста


След като получи подаръците и се зарадва до немай къде, Софка на свой ред направи армаган на посетителите в клуба. Качи на сцената при себе си своя син Лоренцо, който все по-бързо възмъжава и пуска дълга коса. Обезсмъртеният Лоренцо в песента "Мой си, дяволе" (за него пееше дуетът Софка и Устата) също бе в червено-черните тонове.

Софка получи куп букети от близки и приятели
Софка получи куп букети от близки и приятели


Понеже се справи добре, като нищо Лоренцо ще цъфне и на съботния гранд концерт на Софка. На 9 декември тя вдига джабала в столичната зала "Арена Армеец", за да отбележи своите 20 години на сцена - сериозна работа! В същия ден, но с къде-къде по-солидна цифра ще се похвали и Стефан Данаилов. Професорът, майор и сваляч от "Дами канят" става на 75 г. и ще представи своя автобиография, в която за първи път се разкрива.


Но за тези, които все пак предпочитат купона на Софка, има и специална оферта - пуснати са билети по 9,99 лв. в последния момент. Дали с тях ще може да напълни огромната зала?!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене