Да подмладим черния си дроб

Черният дроб не е от органите, които надуват сирената, когато не им е добре. Той страда мълчаливо, без да се оплаква, но пренася проблемите си върху всички системи в организма. Затова към черния си дроб трябва да се отнасяме много внимателно и да подпомагаме отговорната му работа. Още повече, че с възрастта, дори без странични фактори, неговата функция отслабва и той започва да работи по-трудно.

Черният дроб приема постъпващите отвън и образуващите се в червата отрови, преобразува ги в нетоксична форма и снабдява другите органи с пречистена кръв. В него се образуват повечето белтъчини. Черният дроб запазва глюкозата под формата на гликоген и осъществява неговия разпад, когато организмът се нуждае от енергия. В него се образуват и различните мазнини и отстраняването на излишния холестерол. Съвсем логично, спасявайки организма от натравяне с вредни вещества, черният дроб сам страда от тях много повече в сравнение с другите органи.

Трудно е своевременно да се прецени дали той работи правилно и достатъчно ефективно, защото уж кротко дълго търпи издевателствата, но после жестоко си отмъщава. Затова специалистите винаги предупреждават, че много болести на черния дроб протичат в скрита форма, без симптоми. И препоръчват своевременна профилактика и лечение на чернодробната функция с природни продукти. Отлични възможности в това отношение има най-препоръчвания от тях природен продукт Хептен, който съдържа висококачествен стандартизиран екстракт от Бял трън.
Белият трън в Хептен действа като антиоксидант, стимулира растежа и развитието на нови чернодробни клетки, оказва превантивно действие като намалява вредното влияние на редица токсични нокси (алкохол, лекарства) върху чернодробните клетки и има благотворно въздействие върху патоморфологичните промени при вирусни хепатити. Предпазва чернодробните клетки от мастна дегенерация.
Хептен се различава от другите продукти по качеството на съставките, начина на екстракцията и фармацевтичната форма Solucaps (течни капсули), която позволява бързо и цялостно усвояване на активните съставки. Липсата на противопоказания и на странични действия го правят незаменим за широка употреба и продължително приложение.

Хептен подмладява черния дроб и му осигурява нужния комфорт. Приема се 3 пъти по една Solucaps дневно след хранене при възрастни, за минимум 3-6 месеца. Ефектът настъпва след 8-12 седмици. Може да се комбинира с други хепатопротективни средства.

ХЕПТЕН е природен продукт и е практически безвреден при продължителна употреба.

Hepten® е търговска марка на фирма БОРОЛА. За консултация със специалист може да се обърнете към Клиника БОРОЛА, София 1202, ул. Цар Симеон 52, тел. 02/ 983 62 03 е-mail: office@borola.соm. За по-богата информация посетете www.hepten.bg. Може да поръчате онлайн на www.momo.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене