Посрещат "Реал" като принцове

Салгадо и Раул също посетиха тренировката на "Реал" Снимка: Фейсбук, официална страница

Като същински принцове от приказките бяха посрещнати футболистите на "Реал" (Мадрид) в Абу Даби. Европейският клубен шампион е в емирството за участието си на световното клубно първенство. Кристиано Роналдо и компания се изправят срещу "Ал Джазира" на полуфиналите. Двубоят е днес от 19,00 ч.

Играчите на Зинедин Зидан се радват на невиждан лукс и отношение в Абу Даби. Те са настанени в хотел "Четири сезона". Това е един от един от най-луксозните комплекси в света и се намира на 8 км от двореца. Стаите са модерни и елегантни с първокласно обслужване. Няколко басейна - един от които на покрива, джакузи, барове, спа център и ресторанти са част от удобствата, на които се радват футболистите. За сигурността и спокойствието им се грижат специално наети гардове.

Хотелът на "белия балет" е сред най-луксозните в света
Хотелът на "белия балет" е сред най-луксозните в света

Интересът към "Реал" в емирството е огромен. Първата тренировка на тима предизвика истерия. Заниманието на "белия балет" бе наблюдавано от няколко хиляди екзалтирани фенове. Всяка крачка на отбора също е съпроводена от тълпи, които се надяват да се докоснат до звездите на "кралския клуб".

В такива стаи спят Роналдо и компания
В такива стаи спят Роналдо и компания

Капитанът Серхио Рамос стресна треньорския щаб преди двубоя с "Ал Джазира". Защитникът се хвана за десния крак по време на тренировката в понеделник и напусна преждевременно заниманието. Той най-вероятно ще остане на пейката днес, за да не се рискува утежняване на травмата му. Компания там ще му прави и Гарет Бейл, който още не е напълно възстановен от поредната си контузия. Добрата новина за Зидан е, че Рафаел Варан вече е напълно здрав.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 стъпки до сбъдването на мечта
Ванга предсказва на Латинка Петрова, че ще срещне мъж без пукнат лев, сега двамата празнуват златна сватба
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!

Напишете дума/думи за търсене